EEN TUIN MET OVERKAPPING, EEN DROOM VAN VELEN!

  • Tuin met overkapping Alruco Serrebouw

Maak van je droom werkelijkheid

Een tuin met overkapping is waar veel mensen van dromen. Het hele jaar door genieten van het buitenleven, zelfs in de herfst en de winter. Dat kan als je kiest voor een duurzame oplossing. Niet alleen een tuinoverkapping waarbij je beschut zit maar een volledig geïsoleerde aanbouw. Zowel de muren, het dak als de vloer zijn geïsoleerd waardoor je ’tuinoverkapping’ een ware uitbreiding van je woonhuis is. Als het buiten wat frisser wordt sluit je de schuifpui en zit je comfortabel binnen. Door het gebruik van glazen elementen waan je je nog steeds midden in je tuin maar dan wel lekker warm. Om de tuin er nog meer bij te betrekken leg je eenzelfde soort tegel zowel binnen in de uitbouw als buiten op het terras. Door het gebruik van een verzonken dorpel loopt de vloer netjes door van binnen naar buiten en is er geen opstapje. Het resultaat is een strak uitzicht en een groter buitengevoel. Het woonhuis en de tuin zijn mooi met elkaar verbonden en de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Richt je extra leefruimte in als zithoek, eetkamer, werkplek voor jezelf of een speelplek voor de kinderen.

Geef je huis extra meerwaarde

Een duurzame uitbouw geeft je huis meerwaarde. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en dat zie je terug in de details. Bij het ontwerpen van uw ideale tuinoverkapping op maat richten wij ons zowel op het woonhuis, de tuin als de leefomgeving. Hierdoor wordt de uitbouw een passend onderdeel van de bestaande woonruimte en de stijl van de de woning. Dat is resultaat van maatwerk en onze jarenlange ervaring.

MEER WETEN?

Voor meer serre voorbeelden bekijk ons foto-album en kom vrijblijvend langs in ons serrepark om real-life de verschillende mogelijkheden te bekijken, te voelen en vooral te beleven.