Vacature: allround metselaar

Bij ruim 90% van onze klanten verzorgen wij alle bouwkundige werkzaamheden die horen bij de bouw van een woonserre, tuinkamer of aanbouw. Ben jij die allround metselaar die graag kwaliteit levert en klantgericht ingesteld is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan onder andere uit metsel- en voegwerken, het aanleggen van funderingen en vloeren, het maken van doorbraken en het uitvoeren van stelwerkzaamheden ten behoeve van particuliere serre-aanbouwen.

Wat bieden wij:

Aangezien de bouwkundige werkzaamheden zijn afgestemd op de individuele wensen van onze klanten zijn deze divers van aard. De ene keer werk je aan een woonserre, de andere keer aan een uitgebreide aanbouw. Je projectlocatie verandert regelmatig doordat het kleinere werken zijn, dus ook daarin heb je veel afwisseling. We werken met name in Brabant. En niet onbelangrijk: je komt terecht in een fijn en gezellig team!

Wat vragen we van jou?

– Je hebt ervaring als (allround) metselaar
– Je beschikt over een zelfstandige, nauwkeurige en correcte werkhouding
– Het kunnen lezen van bouwkundige tekeningen
– In het bezit zijn van rijbewijs B (+E is een pre)

Ben jij het ‘meters maken’ beu en werk je liever op kleinere werken waarbij je meer kwaliteit kunt leveren en je afwisselende projecten hebt, neem dan contact met ons op!

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kan je telefonisch contact opnemen met de heer P. van Rulo via 0499 – 39 11 45.

Je kan je sollicitatiebrief en CV mailen naar info@alruco.nl t.a.v. Dhr. P. van Rulo.