EEN EFFICIËNTE WERKWIJZE

  • Standaard gemonteerd volgens het Politiekeurmerk Veilig wonen

We hechten veel waarde aan korte communicatielijnen en heldere afspraken. Ruim 90% van onze klanten laten de totale bouw door Alruco verzorgen. Alles in één pakket met één aanspreekpunt, wel zo gemakkelijk. Om u een voorbeeld te geven van hoe een en ander in zijn werk gaat hebben wij onze werkwijze vertaald naar 7 stappen.

Stap 1: Laat u inspireren

LAAT U INSPIREREN IN ONS UNIEKE SERREPARK! NEEM EEN TEKENING EN FOTO VAN UW HUIS MEE VOOR EEN GOED ADVIES EN EEN EERSTE KOSTENINDICATIE.

Stap 2: Tot in detail bij u thuis

WE KOMEN BIJ U THUIS OM ALLES GOED TE BEKIJKEN EN MET U DOOR TE SPREKEN. HIERNA KUNNEN WE AAN DE SLAG MET EEN ONTWERPVOORSTEL EN MAKEN WE NIET ÉÉN MAAR TWEE OFFERTES: EEN VOOR DE SERRE AANBOUW EN EEN VOOR HET BOUWKUNDIG WERK.

Stap 3: Bouwaanvraag

DE MEESTE UITBREIDINGEN ACHTER EEN WONING ZIJN TEGENWOORDIG VERGUNNINGSVRIJ. MOCHT HET TOCH NODIG ZIJN REGELEN WIJ DE BOUWAANVRAAG BIJ DE GEMEENTE INCLUSIEF DE TEKENINGEN EN BENODIGDE FORMULIEREN.

Stap 4: Inmeten & voorbereiding

WE KOMEN DE SITUATIE BIJ U THUIS NAUWKEURIG INMETEN WAARBIJ WE NOGMAALS ALLES GOED DOORSPREKEN. ALLE INFORMATIE WORDT ZORGVULDIG VERWERKT IN UW ONTWERP EN DOORGEGEVEN AAN DE PRODUCTIE.

Stap 5: Productie van uw maatwerk serre

DE PRODUCTIE KAN BEGINNEN! UW DROOMSERRE WORDT VOOR U OP MAAT GEMAAKT DOOR HET VAKTECHNISCH OPGELEIDE PERSONEEL IN DE EIGEN PRODUCTIERUIMTE VAN ALRUCO. WIJ ZORGEN ERVOOR DAT ALLES BOUWTECHNISCH EN PLANMATIG NAADLOOS OP ELKAAR AANSLUIT.

Stap 6: Bouwkundig werk

DE BOUW KAN VAN START GAAN. HET BOUWKUNDIG WERK WORDT DOOR ONZE BOUWTEAMS VERZORGD. U KUNT ER OOK VOOR KIEZEN OM DE BOUWKUNDIGE WERKZAAMHEDEN GEDEELTELIJK OF GEHEEL ZELF UIT TE VOEREN.

Stap 7: Montage, afwerking & oplevering

De serre wordt door de monteurs van Alruco vakkundig gemonteerd. Vervolgens kan begonnen worden met de afwerking zoals stukadoren, verwarming en het leggen van bijvoorbeeld een tegelvloer. We sluiten af met de oplevering, de onderhoudstips en natuurlijk 10 jaar garantie! U bent verzekerd van kwaliteit en u kunt zorgeloos genieten van uw serre.

Bekijk ook onze andere voordelen eens via: alle voordelen van Alruco Serrebouw