BELEEF HET MEE!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Ons serrepark is zelfs een beleving. We beschikken over een uniek serrepark met zeven verschillende serres, ieder met een eigen inrichting en sfeer. Er bestaat immers maar één manier om het effect van een eigen serre echt te ervaren en dat is zien, voelen en beleven. Hier kunt u volop ideeën opdoen voor uw eigen droom aanbouw.

Eerste kostenindicatie bij vrijblijvend bezoek aan serrepark

Onze adviseurs geven u deskundig advies en bespreken geheel vrijblijvend uw wensen. Als u een tekening en eventueel een foto van uw huis meeneemt kunnen we samen een gepast ontwerp maken voor uw serre. Bovendien kunnen wij dan alvast een eerste kostenindicatie geven. Wij nodigen u hierbij graag uit om eens een bezoekje te brengen aan ons serrepark in Best. Laat u inspireren onder het genot van een kop koffie! Voor de kinderen is een speelhoek aanwezig.

Er is zelfs een kinderhoekje

U BENT WELKOM!

Kom langs op de kapelweg 18 in Best en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. We hebben ruime openingstijden waarin u gewoon binnen kunt wandelen. Wilt u liever een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook!

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 08.00 – 17.00 uur
Dinsdag: 08.00 – 17.00 uur
Woensdag: 08.00 – 17.00 uur
Donderdag: 08.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 09.30 – 16.00 uur (uitsluitend op afspraak)

Corona: het serrepark is volgens onze normale openingstijden geopend echter op zaterdag is bezoek uitsluitend op afspraak. Neem contact op voor het maken van een afspraak. Bij Alruco volgen we alle (hygiëne-) richtlijnen en maatregelen van het RIVM (zie ook: Maatregelen ivm corona-virus)

Van maandag tot vrijdag kunt u op elk moment van de dag bij ons binnen lopen. Tevens kunt u vooraf een afspraak maken. Voor de kinderen is een speelhoekje aanwezig.