BELEEF HET MEE!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Ons serrepark is zelfs een beleving. We beschikken over een uniek serrepark met zeven verschillende serres, ieder met een eigen inrichting en sfeer. Er bestaat immers maar één manier om het effect van een eigen serre echt te ervaren en dat is zien, voelen en beleven. Hier kunt u volop ideeën opdoen voor uw eigen droom aanbouw.

Eerste kostenindicatie bij vrijblijvend bezoek aan serrepark

Onze adviseurs geven u deskundig advies en bespreken geheel vrijblijvend uw wensen. Als u een tekening en eventueel een foto van uw huis meeneemt kunnen we samen een gepast ontwerp maken voor uw serre. Bovendien kunnen wij dan alvast een eerste kostenindicatie geven. Wij nodigen u hierbij graag uit om eens een bezoekje te brengen aan ons serrepark in Best. Laat u inspireren onder het genot van een kop koffie!

Er is zelfs een kinderhoekje

U BENT WELKOM!

Kom langs op de kapelweg 18 in Best en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. We hebben ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag. 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak

Vanwege corona werken wij momenteel uitsluitend op afspraak.

Gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen
Wij zijn gesloten op de volgende (feest)dagen
– Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei
– Vrijdag 22 mei
– Zaterdag 23 mei
– Tweede Pinksterdag, maandag 1 juni

De andere dagen van deze weken hanteren wij onze normale openingstijden.

CORONA

We leven in een bijzondere tijd en dit vraagt om aanpassingen. Het serrepark is volgens normale openingstijden geopend echter werken wij momenteel uitsluitend op afspraak. Ga naar ‘maak direct een afspraak’ of bel ons via 0499-391145. Bij Alruco volgen we alle (hygiëne-) richtlijnen en maatregelen van het RIVM (zie ook: Maatregelen ivm corona-virus)


Plexiglas corona-scherm tijdens afspraak.