BELEEF HET MEE!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Ons serrepark is zelfs een beleving. We beschikken over een unieke showroom met zeven verschillende serre aanbouwen, ieder met een eigen inrichting en sfeer. Er bestaat immers maar één manier om het effect van een eigen uitbouw echt te ervaren en dat is zien, voelen en beleven. Hier kunt u volop ideeën opdoen voor uw eigen droom aanbouw.

Eerste kostenindicatie bij vrijblijvend bezoek aan serrepark

Onze adviseurs geven u deskundig advies en bespreken geheel vrijblijvend uw wensen. Als u een tekening en eventueel een foto van uw huis meeneemt kunnen we samen een gepast ontwerp maken voor uw serre. Bovendien kunnen wij dan alvast een eerste kostenindicatie geven. Wij nodigen u hierbij graag uit om eens een bezoekje te brengen aan ons serrepark in Best. Laat u inspireren onder het genot van een kop koffie!

OPENINGSTIJDEN

Serrepark
Ons serrepark is geopend en te bezoeken op afspraak van maandag tot en met vrijdag. Met een afspraak kunt u ongestoord rondkijken en inspiratie opdoen in ons serrepark. Daarnaast bespreken we uw wensen en geven we u deskundig advies. U bent van harte welkom.

Kantoor, productie & montage
Zowel telefonisch als per mail zijn wij bereikbaar voor uw vragen over uw droomserre.

U BENT WELKOM!

Kom langs op de kapelweg 18 in Best (op afspraak) en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. De koffie staat voor u klaar!