• Welkom in het mooie serrepark van Alruco, laat je inspireren!

SERRE SHOWROOM

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Ons serrepark is zelfs een beleving. We beschikken over een unieke showroom met zeven verschillende serre aanbouwen, ieder met een eigen inrichting en sfeer. Er bestaat immers maar één manier om het effect van een eigen uitbouw echt te ervaren en dat is zien, voelen en beleven. Hier kunt u volop ideeën opdoen voor uw eigen droom aanbouw.

Eerste kostenindicatie bij vrijblijvend bezoek aan serrepark

Onze adviseurs geven u deskundig advies en bespreken geheel vrijblijvend uw wensen. Als u foto’s en eventueel een tekening van uw huis meeneemt kunnen we samen een gepast ontwerp maken voor uw serre. Bovendien kunnen wij dan alvast een eerste kostenindicatie geven. Wij nodigen u hierbij graag uit om eens een bezoekje te brengen aan ons serrepark in Best. Laat u inspireren onder het genot van een kop koffie!

Vele opties mogelijk

Al onze serre aanbouwen zijn unieke maatwerk projecten. Bij de uitvoering van uw droomserre zijn veel opties mogelijk. In ons serrepark kunt u de vele opties zelf bekijken, voelen en beleven.

In onze showroom vindt u zeven serre aanbouwen, variërend van serres met een glazen dak, een aanbouw met een plat dak, een tuinkamer en platte daken gecombineerd met een lichtstraat. Er is gebruik gemaakt van verschillende inrichtingen en interieurstijlen om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is ook aandacht besteed aan diverse vloerafwerkingen zoals pvc, tegels, laminaat en dergelijke.

Wat gaat u nog meer terugvinden in ons serrepark:

 • Het heerlijke gevoel van veel lichtinval
 • Ingebouwde LED-spots welke door middel van een dimmer of afstandsbediening te gebruiken zijn
 • Het verschil tussen een standaard en een verzonken dorpel
 • Diverse populaire kleuren en structuurlakken, zoals 7021TC en 9004TC
 • Ventilatieroosters
 • Verschillende buitengrepen
 • Schuifvliegenhorren en plissévliegenhorren
 • Ophangsysteem voor bevestiging van gordijnen of raamdecoratie
 • Elektrische serrezonwering
 • Inbraakwerende sluitingen met Politiekeurmerk
 • HR++ (dubbel) en HR+++ (triple) isolatieglas met zwarte afstandhouders

Elke serre aanbouw van Alruco is maatwerk. Aan elk onderdeel besteden wij veel aandacht. Het resultaat is een kwalitatief hoogstaande, perfect geïsoleerde serre, geheel naar uw specifieke wensen, waar u jarenlang van gaat genieten. Onze serre aanbouwen passen bij uw ideale woonbeleving, bieden volop gebruiksgemak en voldoen uiteraard aan aan bouwkundige en isolatietechnische eisen. Wij geven dan ook 10 jaar garantie op uw serre. Tevens hechten wij veel waarde aan nazorg: waar nodig bieden wij een snelle en adequate service.

OPENINGSTIJDEN

Serrepark
Ons serrepark is geopend en te bezoeken op afspraak van maandag tot en met vrijdag. Met een afspraak kunt u ongestoord rondkijken en inspiratie opdoen in ons serrepark. Daarnaast bespreken we uw wensen en geven we u deskundig advies. U bent van harte welkom.

Kantoor, productie & montage
Zowel telefonisch als per mail zijn wij bereikbaar voor uw vragen over uw droomserre.

U BENT WELKOM!

Kom langs op de kapelweg 18 in Best (op afspraak) en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. De koffie staat voor u klaar!