BELEEF HET MEE!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Ons serrepark is zelfs een beleving. We beschikken over een uniek serrepark met zeven verschillende serres, ieder met een eigen inrichting en sfeer. Er bestaat immers maar één manier om het effect van een eigen serre echt te ervaren en dat is zien, voelen en beleven. Hier kunt u volop ideeën opdoen voor uw eigen droom aanbouw.

Eerste kostenindicatie bij vrijblijvend bezoek aan serrepark

Onze adviseurs geven u deskundig advies en bespreken geheel vrijblijvend uw wensen. Als u een tekening en eventueel een foto van uw huis meeneemt kunnen we samen een gepast ontwerp maken voor uw serre. Bovendien kunnen wij dan alvast een eerste kostenindicatie geven. Wij nodigen u hierbij graag uit om eens een bezoekje te brengen aan ons serrepark in Best. Laat u inspireren onder het genot van een kop koffie!

Er is zelfs een kinderhoekje

OPENINGSTIJDEN

Vanwege de corona-maatregelen werken wij momenteel uitsluitend op afspraak. We hebben ruime openingstijden van maandag tot en met vrijdag. U bent van harte welkom.

Serrepark
Ons serrepark is geopend en te bezoeken op afspraak. Uiteraard in een veilige omgeving: met voldoende afstand, desinfectie, een plexiglas corona-scherm en een maximum aantal personen in ons serrepark. Neemt u uw mondkapje mee?

Afspraak via TEAMS 
In verband met de corona-maatregelen is het ook mogelijk de eerste kennismaking met Alruco via TEAMS te laten lopen. Zo hebben we toch ‘live’ contact en kunnen we u bepaalde elementen in de showroom laten zien en uw vragen beantwoorden. In het afspraken-formulier vind u deze extra optie: ‘online afspraak via TEAMS’

Kantoor, productie & montage
Kantoor, productie en montage zijn geopend. Wij werken op verantwoorde wijze door. Zowel telefonisch als per mail zijn wij bereikbaar voor uw vragen over uw droomserre.

U BENT WELKOM!

Kom langs op de kapelweg 18 in Best (op afspraak) en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. De koffie staat voor u klaar!