• Vervangen van een oude serre

OUDE SERRE VERVANGEN

Is uw oude serre toe aan vernieuwing? Zomers waant u zich in een broeikas en bij elke regenbui bent u bang voor de volgende lekkage.. Is repareren of vervangen van de serre de juiste keuze?

Wanneer dient u uw serre te vervangen?

Oude serres kunnen tal van problemen met zich meebrengen. Zo kan het op frisse dagen te koud zijn om fijn in de serre te zitten en lekt het dak. Soms heeft u het idee eerder in een kas dan in een serre te zitten en het design is ook niet meer van deze tijd.

Gaat u dan de oude serre repareren of vervangen? In eerste instantie lijkt repareren de meest voor de hand liggende keuze. Wellicht dat met een paar kleine aanpassingen een groot verschil gemaakt kan worden. Maar wat als u het nu meteen helemaal goed aanpakt en de hele serre laat vervangen?

Met een geïsoleerde kwalitatieve serre aanbouw bent u meteen van al uw zorgen af. U bent klaar om jarenlang te genieten van extra woonruimte. Extra woonruimte die op alle gebieden comfortabel is. Met veel daglicht, optimale isolatie, duurzame materialen, een gezonde luchtcirculatie en een lange levensduur.

Oude serre vervangen

Wat gebeurt er als we uw serre vervangen?

Het proces van het vervangen van de oude serre door een nieuwe begint met het maken van nieuwe plannen. En daar helpen we u graag bij. We stellen een prachtig ontwerp samen welke aan uw wensen voldoet.

We werken volgens een helder stappenplan. Eerst nodigen we u uit in ons inspirerende serrepark om onze producten te beleven en alle mogelijkheden te bekijken. Vervolgens gaan we aan de slag met een ontwerpvoorstel en maken we een offerte welke we opsplitsen in één voor de serre aanbouw en één voor de bouwkundige aanpassingen. Het inmeten bij u thuis combineren we met alles nog eens goed doorspreken. De productie gaat beginnen, uw nieuwe serre wordt voor u op maat gemaakt. Hierna kan de werkelijke bouw van start gaan. We beginnen met de bouwkundige werkzaamheden waarna we de aluminium elementen gaan plaatsen. Nadat de afwerking klaar is kan het grote genieten beginnen.

Vervangen van een oude serre naar een prachtige nieuwe serre
Vervangen van een oude serre naar een prachtige nieuwe serre

Waarmee dient u rekening te houden?

Met aluminium kiest u voor een onderhoudsvriendelijk materiaal. Niet meer om de zoveel jaar een dure schilder inhuren maar gewoon gemakkelijk de serre schoonmaken met een sopje en een doekje. Hiermee kiest u voor jarenlang onbezorgd genieten van extra woonruimte. Woonruimte die bovendien ten alle tijden comfortabel aanvoelt en een gevoel van luxe geeft.

Wij hebben al bijna 50 jaar ervaring met het bouwen van luxe serre aanbouwen. Bij het vervangen van uw serre denken we graag met u mee. Wij ontwerpen, produceren, bouwen en monteren uw geïsoleerde serre aanbouw. We ontzorgen u van A t/m Z en realiseren met ons team een prachtige serre aanbouw die voldoet aan al uw wensen.

Perfect geïsoleerde serres

Onze serre aanbouwen zijn volledig geïsoleerd en daardoor een echt verlengstuk van uw woning. Dit betekent dat u het hele jaar van uw serre kunt genieten. In zo’n fijne luxe woonruimte kent elk seizoen zijn eigen charme: de eerste zonnestralen in de lente, genieten van de tuin in de zomer, onder een dekentje tijdens de regenbuien in de herfst en gezellig spelletjes doen in de winter.

Bij Alruco Serrebouw heeft u voor de beglazing onder andere de keuze uit HR++ en HR+++ (triple) isolatieglas. Door het slanke profiel van de aluminium profielen bereikt u daarnaast een maximale lichtinval en ervaart u een heerlijk ruimtelijk gevoel. Een goed geïsoleerde aanbouw zorgt voor een verlaging van de stookkosten en een zorgt voor een fijne energiebesparing.

Vervangen van een oude serre naar een prachtige nieuwe serre
Vervangen van een oude serre naar een prachtige nieuwe serre

De voordelen van uw serre vervangen

Weer of geen weer, in een serre bent u binnen en buiten tegelijk. Een serre aanbouw maakt uw huis ruimer, lichter en gezelliger. Enkele voordelen bij het vervangen van uw serre door Alruco Serrebouw:

  • Veelzijdigheid in ontwerp. Er zijn vele mogelijkheden bij het vervangen van een serre aanbouw.
  • Perfect geïsoleerd. Al onze woninguitbreidingen zijn volledig geïsoleerd.
  • Efficiënte werkwijze. Korte communicatielijnen, heldere afspraken en één aanspreekpunt.
  • Specialist sinds 1976. We nemen u graag mee in het gehele proces en wij adviseren bij elke stap.
  • Kwaliteit en garantie. Wij garanderen een kwalitatief hoogstaande serre. Duurzaam, zeer goed geïsoleerd en comfortabel, met 10 jaar garantie.
  • Duurzaam aluminium. Aluminium is onderhoudsvriendelijk, inbraakbestendig, energiebesparend en oersterk.
  • Alles onder een dak. Dat is nog eens zorgeloos bouwen. Van ontwerp tot montage, inclusief bouwkundige werkzaamheden.

Bekijk hier alle voordelen van Alruco Serrebouw.

Vervangen van een oude serre naar een prachtige nieuwe serre
Vervangen van een oude serre naar een prachtige nieuwe serre

Benieuwd naar de kosten?

Het vervangen van een oude serre door een volledig geïsoleerd nieuw exemplaar biedt vele kansen. Het is niet alleen een vooruitgang in comfort en levenskwaliteit maar ook een investering in de woning. Het brengt natuurlijk licht, extra ruimte en verbinding van binnen met buiten. U kunt het hele jaar door van uw serre genieten, terwijl u tegelijkertijd energie bespaart. Het is een investering die zichzelf op vele manieren terugbetaalt.

Met Alruco Serrebouw kunt u erop vertrouwen dat uw serre-upgrade vakkundig en met oog voor detail wordt uitgevoerd. Aarzel niet en neem contact met ons op. Ontdek de mogelijkheden voor het transformeren van uw oude tochtige serre naar een nieuwe adembenemende woonruimte.

De prijs van een nieuwe serre hangt af van vele factoren, zoals afmetingen en extra opties. Om u een indicatie van de prijs te geven vindt u hierbij een tweetal voorbeelden.

U BENT WELKOM

Alruco is een familiebedrijf met ervaring in daglicht-woninguitbreidingen sinds 1976. In de eigen productieruimte in Best (nabij Eindhoven) wordt alles op maat gemaakt door onze vakkundige medewerkers. Een serre aanbouw maakt uw huis ruimer, lichter en gezelliger: dat is genieten van elk seizoen!

FOTOALBUM

Alruco staat gelijk aan maatwerk, dus of u nu een eengezinswoning heeft, een twee-onder-een-kap, bungalow, landhuis of villa: voor elke type woning kunt u bij ons terecht. Bekijk onze foto’s en laat u verrassen door een mooie lichtinval of andere speelse effecten bij een diversiteit aan woninguitbreidingen.

SERREPARK IN BEST

Alruco beschikt over een uniek serrepark waar u het gevoel van uw eigen serre aanbouw kan beleven. Kom langs op de Kapelweg 18 in Best en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. We hebben ruime openingstijden waarin u een afspraak kunt maken. De koffie staat voor u klaar!

Een meer dan prettig bedrijf met vakbekwaam personeel

Hoewel wij best opzagen tegen de werkzaamheden welke zich over ruim twee maanden hebben uitgestrekt, bleek m.n. door de prettige medewerkers, zowel van Alruco als de externe bedrijven ‘het leed’ te overzien. Het uiteindelijk resultaat overstijgt onze verwachtingen die we vooraf hadden. En toen bij oplevering bleek dat er kleine schades waren aan de ruiten, werden deze op basis van garantie zonder problemen vervangen, In één woord: een TOP bedrijf!

Alruco Serrebouw woonserre tuinkamer uitbouw aanbouw uitbreiding

Mooie serre

De bestaande serre was aan vervanging toe en het resultaat mag er zijn. Zeer tevreden over de montage, service en afspraken worden nagekomen. Vakwerk!

Ga voor meer ervaringen naar: Klanten Vertellen en reacties van klanten.

VOOR EN NA FOTO’S, OUDE SERRE VERVANGEN DOOR EEN NIEUW EXEMPLAAR

We hebben de laatste tijd vele oude serres (die niet door ons zijn gemaakt) vervangen voor nieuwe, mooie, geïsoleerde serres, tuinkamers en aanbouwen. Kijkt u mee naar de verschillen?