• ervaringen van klanten

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Wij zijn zelf enorm trots op de mooie bouwwerken die we bij onze klanten mogen realiseren. Nog fijner is het om te lezen hoe onze klanten onze aanbouwen en onze werkwijze ervaren! Lees je mee?

Het is de investering dubbel en dwars waard

Een prachtig huis uit 1938 waarin de originele elementen mooi behouden zijn. Een gezellige voorkamer en een fijne achterkamer. Toch miste er iets. Anneke: ‘licht, ik heb behoefte aan daglicht, hoe leuk dit huis ook is, het was me soms toch wat te donker’. Gecombineerd met het feit dat Cees en Anneke samen 6 kinderen hebben en als zij samen met hun partners op bezoek kwamen bleek extra ruimte wel fijn te zijn.

De zoektocht naar de mogelijkheden voor woninguitbreiding werd opgestart. Cees en Anneke gingen bij een aanbieder kijken echter kregen niet het juiste gevoel erbij. De zoektocht werd vervolgd en het contact met Alruco Serrebouw werd gelegd, het serrepark werd bezocht en het juiste gevoel begon te groeien. ‘Het serrepark is echt een bron van inspiratie, je kan heel goed zien dat er een diversiteit van mogelijkheden is en alles op je eigen smaak afstemmen’ aldus Cees, ‘wij wilden de sfeer van de jaren 30 in ons huis behouden en dit doortrekken naar de uitbouw. Bij Alruco zagen we dat we dat onder andere met het gebruik van glas in lood in de bovenlichten konden bereiken’. Lees verder.

Beste medewerkers van Alruco. We willen jullie laten weten dat wij blij zijn met onze serre! Het heeft even geduurd voor wij de beslissing konden/durfden te nemen maar er was één zekerheid: jullie zouden het dan gaan maken. Vanaf het begin hadden we vertrouwen in de werkwijze van jullie bedrijf en dat hebben jullie helemaal in stand gehouden. Vakkundig en leuk personeel, werken netjes, denken mee (denken bijvoorbeeld aan het afdekken van de vloer als het knoeiwerk wordt) en gaan respectvol om met de klant. We worden op de hoogte gehouden van de planning (de stukadoor maakt er soms wel een eigen versie van, maar ja, dat is ook weer goed gekomen) en alles volgens afspraak. Alruco medewerkers, hartelijk dank voor jullie inzet!

Beste mensen, wij hechten eraan onze dank en waardering uit te spreken aan al degenen die hebben meegewerkt aan de bouw van onze serre en de renovatie van onze woonkamer en keuken. Zonder uitzondering hebben wij van doen gehad met deskundige vaklieden die met een positieve instelling hun werk professioneel hebben verricht en waar nodig ons van uitstekende adviezen hebben voorzien. Daarbij was het, ondanks de tijdelijk gebrekkige omstandigheden, een genoegen om samen van gedachten te kunnen wisselen en op tijd een bakje koffie te drinken. Alruco en de met haar samenwerkende bedrijven hebben kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Dat hebben wij aan den lijve mogen ondervinden en dat is een weldadige ervaring. Wij zijn bijzonder trots op het eindresultaat en zijn van plan daar nog vele jaren van te genieten. Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat.

Beste medewerkers van Alruco. Via dit emailbericht willen wij graag onze waardering uitspreken voor de manier waarop jullie wekenlang hebben gewerkt aan onze nieuwe serre. Het resultaat mag gezien worden. De manier van werken, efficiënt, schoon en vakbekwaam zijn voor veel bedrijven een voorbeeld. Ook de persoonlijke samenwerking is uitstekend verlopen. Dank daarvoor. Veel succes met alle verdere projecten.

Sinds 2001 genieten we nog iedere dag van onze Alruco serre. Gelijktijdig met deze serre werd tevens een uitbreiding van onze garage gerealiseerd. In 2009 is er contact geweest omtrent een lekkage van het dak van de garage. Dit is op een zeer adequate wijze door Alruco en de firma Vervoort aangepakt, waarvoor onze dank! Het dak is vakkundig gerepareerd en tijdens alle hevige regenbuien dicht gebleken. Dit is werkelijk de ouderwetse service die ons uit 2001 nog is bijgebleven. Nogmaals dank!

Alruco serre aanbouw tuinkamer uitbouw

Bij deze willen wij u danken voor de aimabele wijze waarop u de onlangs uitgevoerde werkzaamheden afgehandeld hebt. Wij wisten dat uw firma hoogstaande kwaliteit leverde maar weten nu ook dat u op after sales gebied ook de hoogste prijs verdiend. Wij danken u nogmaals en zullen meer dan ooit uw firma blijven aanbevelen bij eenieder.

Alles klopt wat er verteld, getekend en gerekend is. Monteurs rustige en vakbekwame jongens. Wat niet af was binnen de geplande dagen is direct erna opgelost. Controle met oplevering of alles goed gemonteerd wat past bij de uitstraling van het bedrijf daar ze perfectie uitstralen. Al om al zijn wij zeer tevreden en krijgen jullie van ons een dikke pluim

Beste Alruco medewerkers, Via deze weg willen wij jullie bedanken voor het realiseren van onze uitbouw/serre. Jullie hebben als team vakwerk geleverd, heel netjes gewerkt en stonden altijd klaar. Onze complimenten voor het hele team en ook bedankt voor de gezelligheid!

Het zit er bijna op en het ziet er prachtig uit. De verbouwing is geruisloos gegaan, knap werk!

Genieten van de tuin.

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe serre en de aanpassing van onze begane grond met vloerverwarming en betonvloer. We zijn onder de indruk van de kwaliteit van de materiaal en de kennis en vakmanschap van de mannen op de werkvloer. Daarnaast heel prettig in de omgang en meedenkend in voorkomende probleempjes en advisering. Kortom: een goed adres !!

Alruco levert een kwaliteitsproduct, is duidelijk in planning en afspraken, heeft mensen in dienst die hun vak zeer goed verstaan, er wordt netjes gewerkt en opgeruimd. Bij de oplevering worden er qua afwerking nog even wat extra puntjes op de i gezet, kortom het hele proces wordt zorgvuldig gevolgd en afgehandeld. Wij zijn erg tevreden over het verloop van het werk en over de serre zelf. Daar zullen we zeker veel plezier van gaan hebben. Dank aan alle medewerkers.

Alruco realiseerde onze serre als complete bouw onder één dak met een planning die volledig en zonder vertraging werd nagekomen. De punctuele voorbereiding van het project was de basis voor een financieel kloppend plaatje, er waren géén onverwachte meerkosten. De uitvoering van het project door de verschillende vaktechnische mensen verliep uitermate plezierig. Alles werd steeds opgeruimd en netjes achter gelaten. Onze beste waardering is opnieuw voor Alruco te kiezen bij een volgend project.

Alruco serre aanbouw tuinkamer uitbouw

Wij hebben de keuze gemaakt voor Alruco, omdat de ervaring al vanaf het moment dat we de showroom inliepen erg positief was. De mensen van Alruco zijn erg precies. Ze denken mee om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen, zowel esthetisch als praktisch. Dit hebben wij in alle stadia ervaren, ontwerp, planning en uitvoering. Alruco heeft voor ons een aanbouw gemaakt, maar ook de rest van het huis verbouwd. Wij wonen ondertussen alweer een paar maanden terug in ons huis en zijn er nog iedere dag blij mee. Het is allemaal mooi gemaakt en mooi afgewerkt. We zijn er erg blij mee!

Alruco serre aanbouw tuinkamer uitbouw

Tijdens de gehele bouwperiode is alles volgens planning en afspraak vakkundig uitgevoerd. Je kunt er van op aan en daar houd ik van. Ook is alles na iedere werkdag netjes opgeruimd.

Het hele bouwproject van offerte tot oplevering zeer professioneel, vriendelijk en met aandacht voor persoonlijke wensen uitgevoerd. Vakbekwaam personeel werkt zeer netjes, niets dan lof!

Professioneel en netjes in alle opzichten. Verkoop neemt de tijd, bouwmensen houden rekening met de omgeving waarin ze werken: laten ieder dag alles netjes achter, nemen geen rotzooi mee naar binnen. Ook als wij als bewoners niet aanwezig waren. Je kon amper zien dat ze er geweest waren, afgezien van de gebruikte koffiekopjes op de aanrecht en de voortgang van het werk. Algehele afwerking is erg netjes.

Vakmanschap, kan alles met volste vertrouwen aan de vaklui overlaten. Vriendelijk, attent en keurig netjes, alles opruimen, geen troep maken of achterlaten. Geweldig om te zien hoe over alles is nagedacht en to the point oplossingen zijn bedacht, dat geeft vertrouwen. Alles straalt ervaring en kwaliteitsgerichtheid uit. En de prijs-kwaliteit verhouding is ook prima. Onze complimenten! We zijn zeer tevreden en bevelen Alruco met plezier aan.

Waar buiten zijn, binnen al begint.

Wij zijn heel tevreden over het hele traject. Alles is heel zorgeloos en volgens afspraak verlopen. Ook de andere bijkomende bouwkundige werkzaamheden zijn keurig verlopen. Eind van de dag werd alles weer netjes opgeruimd.

Het kost wat, maar dan heb je ook wat! Zelden ervaren dat een order met zoveel vakmanschap en service werd uitgevoerd. Alles klopte!

NOG MEER LEZEN?

Bovenstaande is slechts een kleine selectie uit de beoordelingen die Alruco Serrebouw heeft mogen ontvangen via het klantbeoordelingssysteem ‘Klanten Vertellen’. Klanten Vertellen is een onafhankelijke reviewpartij waarbij de betrouwbaarheid van reviews gewaarborgd is. Onze reviews zijn van echte klanten. Zowel positieve als negatieve reviews komen online. Bekijk onze reviews: Klanten vertellen over Alruco Serrebouw