U bent van harte welkom in ons serrepark

ONS SERREPARK IS EEN BELEVING

We beschikken over een uniek serrepark met zeven verschillende serres, ieder met een eigen inrichting en sfeer. Er bestaat immers maar één manier om het effect van een eigen serre echt te ervaren en dat is zien, voelen en beleven. Hier kunt u volop ideeën opdoen voor uw eigen droom aanbouw.

Kijk alvast even rond

SERRES EN AANBOUWEN VAN A TOT Z

Bouwen zonder zorgen en met een gerust hart uitkijken naar het prachtige eindresultaat. Wij regelen het graag voor u! Wij bieden u een totaalconcept: wij adviseren, ontwerpen, produceren en monteren. We verzorgen de bouwtechnische tekeningen en regelen indien nodig de vergunningaanvraag.

Bij het realiseren van een woninguitbreiding komen diverse bouwkundige werkzaamheden kijken. Alruco heeft eigen bouwvakkers in dienst. Alles in eigen hand, wij maken geen gebruik van externe aannemers. Ruim 90% van onze klanten laten de totale bouw door Alruco verzorgen. Alles in één pakket met één aanspreekpunt.

Eén aanspreekpunt voor de gehele bouw!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen in ons serrepark met onze serreadviseurs. Wij nemen contact met u op voor de definitieve afspraak. Op zondag zijn wij gesloten.

Gewenste datum:

Tussen 08.00 en 10.00 uur
Tussen 10.00 en 12.00 uur
Tussen 13.00 en 15.00 uur
Tussen 15.00 en 17.00 uur

Aanvullende opmerkingen inzake tijdstip afspraak:

Vul onderstaande contactgegevens zo volledig mogelijk in zodat wij contact met u op kunnen nemen:
De heer
Mevrouw

Hier kunt u eventueel een foto of tekening van uw huis als bijlage toevoegen (met een maximum van 4MB per bijlage). Ook kunt u uw bijlagen versturen via info@alruco.nl of via Wetransfer:


Hoe bent u met Alruco in contact gekomen?
Aanbevolen via bekenden
Via zoeken op Google
Via Pinterest
Anders, namelijk:


In verband met de privacy wetgeving verwijzen wij u naar onze privacy policy.