MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen in ons serrepark met onze serreadviseurs. Wij nemen contact met u op voor de definitieve afspraak. Een afspraak kan gemaakt worden van maandag tot en met vrijdag.

DD dash MM dash JJJJ
Afspraak in het Serrepark

Vul onderstaande contactgegevens zo volledig mogelijk in zodat wij contact met u op kunnen nemen:

Graag ontvangen wij voor de afspraak per mail een tekening en een foto (of meerdere foto's) van uw huis. Dit kunt u mailen naar info@alruco.nl. Zijn de bestanden te groot? Dan kunt u dit ook via We Transfer versturen.

Hoe bent u met Alruco in contact gekomen?

In verband met de privacy wetgeving verwijzen wij u naar onze privacy policy.

ONS SERREPARK IS EEN BELEVING

We beschikken over een uniek serrepark met zeven verschillende serres, ieder met een eigen inrichting en sfeer. Er bestaat immers maar één manier om het effect van een eigen serre echt te ervaren en dat is zien, voelen en beleven. Hier kunt u volop ideeën opdoen voor uw eigen droom aanbouw.

Kijk alvast even rond

SERRES EN AANBOUWEN VAN A TOT Z

Bouwen zonder zorgen en met een gerust hart uitkijken naar het prachtige eindresultaat. Wij regelen het graag voor u! Wij bieden u een totaalconcept: wij adviseren, ontwerpen, produceren en monteren. We verzorgen de bouwtechnische tekeningen en regelen indien nodig de vergunningaanvraag.

Bij het realiseren van een woninguitbreiding komen diverse bouwkundige werkzaamheden kijken. Alruco heeft eigen bouwvakkers in dienst. Alles in eigen hand, wij maken geen gebruik van externe aannemers. Ruim 90% van onze klanten laten de totale bouw door Alruco verzorgen. Alles in één pakket met één aanspreekpunt.

Eén aanspreekpunt voor de gehele bouw!

LAATSTE NIEUWS