VOORBEELDEN VAN SERRES

Alruco staat voor maatwerk, dus of u nu een eengezinswoning heeft, een twee-onder-een-kap, bungalow, landhuis of villa: voor elke type woning kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u bij het ontwerp van uw serre en denken in het gehele proces met u mee. Wij gaan voor de perfecte aanvulling op uw leefruimte.
Bekijk onze foto’s en raak geïnspireerd door een diversiteit aan woninguitbreidingen. Laat u verrassen door een mooie lichtinval of andere speelse effecten bij deze speciale aanbouwen.

Serre ideeën

Een serre, tuinkamer of uitbouw is een prachtige toevoeging voor elk huis. Geen idee waar u moet beginnen? Ontdek hier de vele mogelijkheden en start uw serre inspiratie.

Inspiratie serre inrichting

Een aparte werk- of studieruimte in uw woning is ideaal. Er wordt steeds meer vanuit huis gewerkt dus creëer een mooie thuiswerkplek met uitzicht op de tuin. Heeft u eigenlijk net te weinig ruimte voor het plaatsen van die mooie eethoek om met vrienden te tafelen? Of wilt u voor de kinderen extra ruimte om te spelen. In alle gevallen biedt een serre aanbouw uitkomst. Deze kunt u volledig naar eigen inzicht en wens inrichten. Maak een gezellige eethoek met een fijne tafel, mooie stoelen en de juiste accessoires en u heeft hebt een extra leefruimte waar u eindeloos van kunt genieten.

Voorbeelden serre aanbouw

Zorg dat de aanbouw past bij de stijl van uw huis. Naast de stijl van de serre dient u ook rekening te houden met de ruimte die u nodig heeft voor de uitbouw. Hoeveel ruimte heeft u in de tuin? Door het gebruik van glazen elementen zoals een schuifpui blijft u verbinding houden met de tuin waardoor u het binnen-buiten gevoel ervaart.

Bekijk op deze pagina diverse serre voorbeelden. Of het nu een serre, tuinkamer of uitbouw is: wij maken de woninguitbreiding op maat, passend bij de stijl van de woning, de beschikbare ruimte en uw wensen.