• Serre bouw: waar buiten zijn binnen al begint

LUXE SERRE AANBOUW VAN ALRUCO

Alruco heeft al sinds 1976 ervaring in woninguitbreidingen zoals een serre waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van natuurlijk daglicht. We geven u graag advies over de uitbouw van uw woning en ontwerpen, produceren en monteren vervolgens een woninguitbreiding naar uw wens, passend bij de stijl van uw woning.

Een woning met een serre

Serres worden steeds populairder en een luxe woonserre is een droom van velen. Maar wat is een serre precies? U kunt een serre vergelijken met een tuinkamer of uitbouw van uw woning. In België wordt het ook wel een veranda genoemd. Een serre bestaat voor het grootste gedeelte uit glas en wordt als extra vertrek aan uw woning gebouwd. Hierdoor kunt u de ruimte gebruiken als extra woonkamer, keuken of zelfs als slaapkamer. Vaak wordt een serre geplaatst aan de zonkant van de woning zodat de warmte van de zonnestralen kunnen zorgen voor een aangename sfeer.

Serre als lichtpunt in huis

Een serre is een eenvoudige uitbreiding van uw eigen woning waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van het daglicht. Geniet tijdens het vroege ochtendgloren van een heerlijk kopje koffie of lees uw favoriete boek terwijl de zonnestralen de serre verlichten gedurende de middag. Naast het feit dat een serre een plek is om tot rust te komen onder de warme zonnestralen, is het ook een comfortabele ruimte om te genieten als de weersomstandigheden minder gunstig zijn. De grote glazen ramen en deuren bieden optimale bescherming tegen stormachtige wind en koude regendruppels. En zeg nu zelf: niets is toch fijner dan het onstuimige weer aanschouwen vanuit uw eigen behaaglijke serre?

Geniet van het buitengevoel in je serre

Een serre: ideaal voor de natuurliefhebber

Een woonserre is een comfortabel lichtpunt in uw huis en de ideale ruimte om tot rust te komen en bijvoorbeeld de prachtige natuur om u heen te bewonderen. Door de grote ramen en glazen schuifdeuren heeft de ruimte een open sfeer en kijkt u uit over uw eigen tuin of een schitterend landschap. Hierdoor ervaart u een vrij gevoel terwijl u één bent met de natuur, en dat gewoon in uw eigen serre.

Serre, het ultieme binnen en buitengevoel