• Serre bouw: waar buiten zijn binnen al begint

SERRE OP MAAT

Alruco heeft al sinds 1976 ervaring in geïsoleerde woninguitbreidingen zoals een woonserre waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van natuurlijk daglicht. We geven u graag advies over de uitbouw van uw woning en ontwerpen, produceren en monteren vervolgens een woninguitbreiding naar uw wens, passend bij de stijl van uw woning.

Een woning met een serre op maat

Serres worden steeds populairder en een luxe woonserre is een droom van velen. Maar wat is een serre precies? In België wordt het ook wel een veranda genoemd. Onze daglichtuitbreidingen bestaan voor het grootste gedeelte uit glas en worden als extra vertrek aan uw woning gebouwd. Wij maken enkel volledig geïsoleerde woninguitbreidingen. Hierdoor kunt u de ruimte gebruiken als extra woonkamer, keuken of zelfs als slaapkamer.

Serre als lichtpunt in huis

Een serre is een uitbreiding van uw eigen woning waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van het daglicht. Geniet tijdens het vroege ochtendgloren van een heerlijk kopje koffie of lees uw favoriete boek terwijl de zonnestralen de ruimte verlichten gedurende de middag. Naast het feit dat een aluminium serre op maat een plek is om tot rust te komen onder de warme zonnestralen, is het ook een comfortabele ruimte om te genieten als de weersomstandigheden minder gunstig zijn. De grote glazen ramen en deuren bieden optimale bescherming tegen stormachtige wind en koude regendruppels. En zeg nu zelf: niets is toch fijner dan het onstuimige weer aanschouwen vanuit uw eigen behaaglijke woonkamer?

Geniet van het buitengevoel in je serre

Ideaal voor de natuurliefhebber

Een woonserre is een comfortabel lichtpunt in uw huis en de ideale ruimte om tot rust te komen en bijvoorbeeld de prachtige natuur om u heen te bewonderen. Door de grote ramen en glazen schuifdeuren heeft de ruimte een open sfeer en kijkt u uit over uw eigen tuin of een schitterend landschap. Hierdoor ervaart u een vrij gevoel terwijl u één bent met de natuur, en dat gewoon in uw eigen aluminium serre op maat.

Serre, het ultieme binnen en buitengevoel