• Aanbouw: extra woonruimte voor iedereen

MEER RUIMTE MET EEN UITBOUW OF AANBOUW

Al jaren woont u met veel plezier in uw woning: u woont in een prettige buurt en u heeft uw eigen stekkie helemaal naar uw wens ingericht. Heerlijk! Wel bent u op zoek naar een manier om een grotere leefruimte te creëren in uw woning. Een uitbouw of aanbouw kan dan de oplossing zijn. Door uw woning te laten uitbouwen door Alruco kunt u eindelijk die prachtige hoekbank kwijt in de woonkamer, heeft u een plekje om in de avonduren te studeren of een fijne ruimte voor het ontvangen van bezoek.

Uw woning vergroten met een uitbouw

Een uitbouw is meer dan een traditionele aanbouw aan de woning met een dicht dak. Door het gebruik van schuifpuien en kozijnen creëren we een heerlijke lichte uitbreiding van uw woonhuis. Ons uitgangspunt bij een uitbouw aan uw woning is de bouwstijl, de oriëntatie en de ligging van uw huis. Samen bespreken we uw ideale uitbouw en creëren we een uitbreiding van uw woning naar uw wensen.

Een uitbouw met natuurlijk daglicht

Of u nu op zoek bent naar een ruimere woonkamer, een speelkamer, een keuken of zelfs een slaapkamer, het is allemaal mogelijk met een uitbouw van Alruco Serrebouw. Door uw woonhuis uit te breiden met onze uitbouwen verkrijgt u naast meer leefruimte ook meer natuurlijk daglicht in huis. Kies ervoor om de zonnestralen de ruimte te laten verlichten door het gebruik van grote schuifpuien, ramen en deuren van HR++ of HR+++ glas of ga voor optimale lichtinval bij een combinatie met een glazen dak. Daglicht heeft een positief effect op de gezondheid en zorgt ervoor dat u productiever en energieker bent!

Woonserre aanbouw

We kunnen uw keuken of woonkamer uitbouwen met een woonserre. In essentie is dit een aanbouw met veel glas. Met een woonserre aanbouw vergroot u uw leefplezier en geniet u optimaal van deze ruimte met hernieuwde natuurlijke lichtinval. Wilt u meer weten over een woonserre aanbouw, onze aanbouw met veel glas? Bekijk dan onze serres.

Lichtstraat

Een lichtstraat is een ‘straat van glas’ welke op het dak van de aanbouw kan worden geplaatst. Hierdoor komt een enorme hoeveelheid natuurlijk daglicht in de woning. Dit zorgt voor een comfortabel en gezond klimaat om in te wonen en (thuis) te werken. De ruimte lijkt er tevens veel groter door.

Een totaalconcept voor uw uitbouw met glas

Alruco adviseert, ontwerpt, produceert en monteert uw uitbouw of aanbouw en neemt u alle zorgen uit handen. Wij leveren een totaalconcept en bespreken graag met u de wensen omtrent het laten uitbouwen van uw woning. Onze specialisten verzorgen de bouwtechnische tekeningen en regelen de vergunningaanvraag voor de aanbouw indien nodig. Bij Alruco Serrebouw heeft u alles onder één (serre)dak; ideaal voor optimaal gemak!

Bent u benieuwd naar de serres, tuinkamers en uitbouwen die wij hebben gemaakt? Neem dan een kijkje in ons fotoalbum. Ook kunt u altijd een bezoek brengen aan ons unieke serrepark in Best. Laat u inspireren door onze unieke ontwerpen onder het genot van een lekker kopje koffie. Maak hier uw afspraak.