DE AANBOUW AAN ONZE JAREN 30 WONING IS DE INVESTERING DUBBEL EN DWARS WAARD

  • Alruco Serrebouw, aanbouw jaren 30 woning uitbreiding

Een aanbouw waarin de jaren 30 sfeer behouden is

Een prachtig huis uit 1938 waarbij de originele elementen mooi behouden zijn. Een gezellige voorkamer en een fijne achterkamer. Toch miste er iets. Anneke: ‘licht, ik heb behoefte aan daglicht, hoe leuk dit huis ook is, het is me soms toch wat te donker’. Gecombineerd met het feit dat Cees en Anneke samen 6 kinderen hebben en als zij samen met hun partners op bezoek komen blijkt ruimte wel fijn te zijn.

De zoektocht naar de mogelijkheden voor een aanbouw werd opgestart. Cees en Anneke gingen bij een aanbieder kijken echter kregen er niet het juiste gevoel bij. De zoektocht werd vervolgd, het contact met Alruco Serrebouw werd gelegd, het serrepark werd bezocht en het juiste gevoel begon te groeien. ‘Het serrepark is echt een bron van inspiratie, je kan heel goed zien dat er een diversiteit van mogelijkheden is en alles op je eigen smaak af te stemmen is’ aldus Cees, ‘wij wilden de sfeer van de jaren 30 in ons huis behouden en dit doortrekken naar de uitbouw. Bij Alruco zagen we dat we dat onder andere met het gebruik van glas in lood in de bovenlichten konden bereiken’.

aanbouw jaren 30 woning

‘We voelden ons gehoord en begrepen’

Een groot pluspunt van Alruco bleek het totaalconcept te zijn. ‘Alruco regelt alles, en dat allemaal vanuit één aanspreekpunt. Zij zijn verantwoordelijk voor alles rondom de aanbouw, zo konden we het in vertrouwen uit handen geven; voor ons erg fijn’ aldus Anneke. ‘De communicatie bij Alruco is erg goed, er werd naar ons geluisterd vanaf de eerste kennismaking. Dit werd de gehele bouw doorgetrokken, met een heldere en overzichtelijke planning waar alle vaste onderaannemers zich keurig aan hebben gehouden. Alruco staat voor kwaliteit en zorgvuldigheid. Hetzelfde merkten we bij de medewerkers van Alruco en de vaste onderaannemers zoals de elektricien, de stucadoor en de dakdekker. Dit zijn stuk voor stuk vakbekwame mensen die netjes en zorgvuldig werken. Het was zelfs gezellig om ze over de vloer te hebben! Zelfs alle rommel werd dagelijks netjes opgeruimd, we zijn onder de indruk! De filosofie van een bedrijf wordt mede bepaald door de mensen voor hen werken, en dat klopte gewoon bij Alruco!’

aanbouw jaren 30 woning

Buiten zitten met het comfort van binnen

‘We zijn er zo gelukkig mee’ aldus Cees ‘het heeft ons niet alleen een stuk ruimte geleverd maar ook meer geluk. Anneke zit bijna altijd in de uitbouw en bijna niet meer in de andere ruimtes. De piano heeft een ere-plaatsje gekregen. Voorheen speelde ze niet zoveel, maar nu elke dag, heerlijk in het licht. Het is de investering dubbel en dwars waard geweest. We hebben wel wat op onze tuin ingeleverd maar we zaten vanwege de natuurlijke licht-inval toch enkel achter in de tuin en vrijwel nooit op de plaats waar nu de aanbouw staat. Zelfs de behoefte om buiten te zitten is kleiner geworden. Als je nu de schuifpui open zet heb je al het gevoel buiten te zitten, met alle comfort van binnen. We zijn super tevreden en we raden het eenieder aan die met uitbreidingsplannen rond loopt een keer binnen te lopen in het serrepark in Best’.

Kijk je mee naar deze prachtige aanbouw aan de jaren 30 woning?:

NOG MEER TEVREDEN KLANTEN?

Alruco Serrebouw is zeer trots op de beoordelingen die we hebben ontvangen via het transparante klantbeoordelingssysteem ‘Klanten Vertellen’. Lees verder op: Klanten vertellen over Alruco Serrebouw