EEN SLAAPKAMER IN DE AANBOUW

  • Een uitbouw aan het huis voor de slaapkamer op de begane grond

Een slaapkamer in de aanbouw

Stel, je hebt een heerlijke woning op een fijne plek. Je woont hier al tientallen jaren, de kinderen zijn er geboren en opgegroeid en het is meer dan alleen een huis: het is een plek vol herinneringen, je thuis. Het liefste zou je hier willen blijven wonen, ook als de jaren langzaam beginnen te tellen. Maar het huis is helaas niet levensloopbestendig. Sommige mensen kiezen ervoor om te verhuizen naar een appartement of een bungalow. Maar niet iedereen wil of kan verhuizen. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om je eigen woning levensloopbestendig te maken.

In dit geval, in St. Michielsgestel, is gekozen voor een aanbouw waarin de slaapkamer is verwerkt. Met een tweetal schuifpuien is het een fijne lichte plek. De gordijnen zorgen voor de nodige privacy. In de zomer kunnen ’s morgens de schuifpuien open en geniet je vanuit je bed van het heerlijke buitengevoel, dat is lekker wakker worden!

Bij dit project heeft de opdrachtgever zelf het terras uitgehaald, afgevoerd en later weer hersteld. Alle andere werkzaamheden zijn door Alruco verzorgd. Hiertoe behoren o.a. het graafwerk ten behoeve van de fundering, het complete vloerplan, muren metselen, nieuw deurkozijn monteren in achtergevel en de platdakconstructie. Na het plaatsen van de puien zijn de stucplaten gemonteerd bij het platdak, de spotjes gemonteerd, een trespa boeiboord en de binnendeur gemonteerd. Elektra en stukadoor zijn ook in beheer van Alruco uitgevoerd.

Kleur: bi-color; RAL 9001 creme-wit, RAL 3016 rood
Afmetingen: circa 3 x 3 meter