KWALITEIT & GARANTIE

  • Alruco Serrebouw sfeer in het interieur

Een serre uitbouw is nogal een investering. Een niet dagelijkse aankoop waar u de rest van uw leven plezier van heeft. Tenminste, als u kiest voor kwaliteit. Vele bedrijven noemen dat woord: ‘kwaliteit’, maar wat is dat nou?

Voor ons is kwaliteit een aanbouw die zeer degelijk is gebouwd en waar je jarenlang, zeg maar een leven lang, mee vooruit kunt. Een aanbouw die een goede fundering heeft, een stevige basis. Maar ook een aanbouw waarbij zeer goede materialen gebruikt zijn: duurzame en isolerende materialen. Zeker in deze tijd waarin we steeds meer aandacht hebben voor het milieu en de houdbaarheid en duurzaamheid van producten.

Tot slot: de mensen die het maken. Mensen die kwaliteit bieden in het proces waarmee onze aanbouwen gemaakt worden. Vanaf het eerste advies tot aan de productieruimte en vanaf de tekeningen via de productieruimte tot en met de serremontage. Met daarbij een diversiteit aan bouwkundige werkzaamheden. Al deze zaken samen dienen goed op elkaar aan te sluiten: denk aan het opmeten, aan het bestellen van materiaal, het op maat maken van alle onderdelen en de planning (want kwaliteit is in onze ogen ook afspraken maken en deze nakomen).

Dat allemaal samen noemen wij ‘kwaliteit’. Wij doen dagelijks ons uiterste best om u van begin tot eind een goed gevoel te geven in het gehele proces. En dat we nog jaren na de plaatsing van een aanbouw tevreden geluiden terug horen… geweldig, dat willen we bereiken!

Als kers op de taart geven we uiteraard ook garantie op uw serre aanbouw. Want mocht er toch iets mis gaan dan lossen we het graag op een adequate wijze voor u op!

MEER WETEN?

Voor meer serre voorbeelden bekijk ons foto-album en kom vrijblijvend langs in ons serrepark om real-life de verschillende mogelijkheden te bekijken, te voelen en vooral te beleven.