EEN PRACHTIGE SERRE BIJ EEN TUSSENWONING

  • Serre in Bergeijk compleet inclusief bouwkundige werkzaamheden door Alruco gerealiseerd

Een prachtige serre bij een tussenwoning

Heb je een tussenwoning en wil je graag meer leefruimte? Misschien denk je dat een serre altijd groot en indrukwekkend moet zijn of dat het niet bij jouw huis en tuin past. Niets is minder waar. Een kleine serre kan al snel veel meerwaarde bieden aan een (te) kleine woning. Door de smalle aluminium profielen en het gebruik van glazen elementen laat je je tuin deel uitmaken van je leefruimte. Zowel je woning als je tuin krijgen op deze manier een upgrade.

Als je over een tuin beschikt is het al gauw mogelijk om een (kleine) serre te realiseren. Op koudere dagen zit je comfortabel binnen en heb je direct veel plezier van de extra vierkante meters woonruimte. In de zomer betrek je de tuin nog meer bij je woning door de schuifpuien open te zetten. De geuren en geluiden van de tuin en de zomer sijpelen langzaam binnen, genieten!

Technische details
Kleur: Alruco structuur crème
Afmetingen: 5 bij 3 meter

Bouwkundige werkzaamheden: o.a. uitgraafwerk, compleet vloerplan waaronder fundering en werkvloer, metselwerk, tegelwerk, elektra en radiatoren.

MEER WETEN?

Voor meer serre voorbeelden bekijk ons foto-album en kom vrijblijvend langs in ons serrepark om real-life de verschillende mogelijkheden te bekijken, te voelen en vooral te beleven.