VERLENG DE MOOIE ZOMERAVONDEN

  • Verlengen van de mooie zomeravonden

Geniet langer van mooie zomeravonden met een serre aanbouw van Alruco Serrebouw. Kom lekker tot rust na een lange werkdag. Laat de dagelijkse sleur even achter je, verwen jezelf met een heerlijke cocktail of een goed glas wijn en geniet zo lang mogelijk van de avond die voor je ligt.

Langer genieten van buiten

Met een serre van Alruco zit je comfortabel binnen en toch midden in de tuin. Haal het buitengevoel naar binnen en geniet vanuit je luie stoel. Zolang het buiten nog behaaglijk warm is staan de schuifpuien open en zodra het toch wat begint af te koelen gaat de schuifpui langzaamaan dicht, zit je uit de wind en kan je blijven genieten met het gevoel toch lekker ‘buiten’ te zitten.

Weer of geen weer, met een serre aanbouw bent u minder afhankelijk van de buitentemperatuur en kunt u die behaaglijke zomerperiode aanzienlijk verlengen. Of u nu achter het glas geniet van het voorjaarszonnetje of juist van de laatste zonnestralen in het najaar: een serre aanbouw brengt in alle jaargetijden de zon binnen in uw huis.

Laat je inspireren en blader door ons fotoalbum!