VOORDELEN ALUMINIUM SERRE

7 voordelen van een aluminium aanbouw

Denk jij ook wel eens na over een groter huis? Wil je meer ruimte en dus meer woongenot? Een ruimte om je even in terug te trekken of juist eindelijk plek om die woonkeuken te realiseren. Ieder heeft zijn eigen wensen. Welke woonwensen heb jij? Creëer meer woonplezier en kies voor een aluminium serre. Een aantrekkelijke manier om je woongenot te vergroten zonder dat je ervoor hoeft te verhuizen.

Aluminium serres bieden je meerdere voordelen. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet:

 1. Meer woonruimte
  Met een aluminium aanbouw vergroot je het aantal vierkante meters van je woning. Gebruik de extra woonruimte voor een woonkeuken, een extra zitgedeelte of een thuiskantoor.
 2. Meer licht in huis door een aluminium aanbouw
  Door het gebruik van glas krijg je direct meer licht in huis. Deze lichtinval staat garant voor een dagelijkse dosis geluk.
 3. Genieten van de zon in elk seizoen
  Doordat de zon beter in je huis kan schijnen wordt het sneller aangenaam warm in je woning. In het voor- en najaar is dat extra genieten. Voor de zomermaanden is aandacht voor extra ventilatie of zonwering een goede optie. Zowel bij aluminium serres als bij een aluminium aanbouw is het prima mogelijk om de temperatuurschommelingen op een goede manier op te vangen en te regelen.
 4. Een woning die veel ruimer voelt
  Zelfs bij kleine aluminium serres zal je woonhuis direct flink ruimer aanvoelen. De overgang tussen woning en tuin loopt naadloos in elkaar over waardoor het lijkt alsof de woninguitbreiding dubbel zo groot is. Het ruimtelijke gevoel wat hiermee gewonnen wordt is heerlijk.
 5. Een waardevermeerdering van je huis
  Met een aluminium aanbouw of serre verhoog je de woningwaarde. De woonoppervlakte van je woning wordt immers vergroot. Het is dus altijd slim om je woning uit te breiden.
 6. Meer profijt van je tuin
  Door het plaatsen van een serre kan je veel vaker genieten van je tuin. Ook in de koudere maanden van het jaar geniet je van het buitenleven.
 7. Aluminium is duurzaam, sterk, vorm- en maatvast en vergt weinig onderhoud
  Een aluminium serre aanbouw is zeer duurzaam en gaat jarenlang mee. Er hoeft niet geschilderd te worden en de keuze aan kleuren is enorm groot

Een aluminium serre aanbouw is volledig aan te passen aan jouw woonwensen. Maak een naadloze overgang van van binnen naar buiten met een grote schuifpui die in de zomer helemaal open kan. Dit zorgt voor een open karakter en een aantrekkelijke ruimte om in te leven. Kies je voor een glazen dak of ga je voor een dicht dak gecombineerd met een lichtstraat? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om van jouw huis nog meer een thuis te maken? Maak dan vrijblijvend een afspraak in ons unieke serrepark in Best.

MEER WETEN?

Voor meer serre voorbeelden bekijk ons foto-album en kom vrijblijvend langs in ons serrepark om real-life de verschillende mogelijkheden te bekijken, te voelen en vooral te beleven.