WAT KOST EEN SERRE AANBOUW

  • Kom je kijken naar de nieuwe serre in ons serrepark in Best

Verrijk je woning met een prachtige extra leefruimte. Daglicht staat centraal in de woninguitbreidingen van Alruco. Ervaar een gevoel van vrijheid: veel daglicht, meer ruimte, de mogelijkheid om eindelijk die grote loungehoek te creëren. Sluit de schuifpui bij wind en regen of open deze op een stralende zomerdag; richt je serre geheel naar eigen wens in. Met een maatwerk serre van Alruco realiseer je je woonwensen.

Hoe groot zijn je woonwensen?

De kosten van een aluminium serre aanbouw lopen uiteen. Belangrijke zaken om hierin mee te nemen zijn de materiaalsoort, de isolatiewaarde en de extra opties. Wat zijn je woonwensen? Met een kleine serre is al een groot resultaat te behalen. Bij de keuze voor materialen kom je grofweg uit bij 3 verschillende: hout, kunststof en aluminium, ieder met eigen voor- en nadelen. Zo geeft hout een gevoel van warmte echter vergt wel veel onderhoud. Aluminium daarentegen is onderhoudsvrij en leverbaar in vele kleuren en structuren.

Comfortabel binnen

Kies je voor een overkapping of een echte dichte geïsoleerde serre aanbouw? In de zomer kan je prima uit de voeten met een overkapping echter zodra het frisser wordt is het binnen bij de verwarming toch iets prettiger. Een goede serre aanbouw moet volledig wind- en waterdicht te zijn. De gebruikte materialen, zoals het aluminium en het glas dienen een goede isolatiewaarde te hebben.

Wonen in luxe

Wil je een droomserre voorzien van extra wooncomfort en luxe? Kies dan voor extra opties zoals een elektrische zonwering, vloerverwarming, ingebouwde dimbare LED-spots, schuifvliegenhor en een gordijnkoof.

Duidelijk vooraf

Bij het eerste bezoek aan ons serrepark bespreken we je wensen en eisen. Aan de hand daarvan kan alvast een indicatie van de kosten van een aluminium serre worden gegeven. Daarna gaan we de offerte tot in detail uitwerken waarin alle kosten gespecificeerd worden, zowel voor de serre als voor het bouwkundig werk. Zo ontvang je een prijsvaste opdracht, duidelijkheid vooraf!

Kijk hier voor een prijsindicatie.