KLANTEN VERTELLEN

Lees mee met de ervaringen van onze klanten die wij hebben mogen ontvangen via Klanten Vertellen.

9
- Utrecht -
9.4
Erg prettig bedrijf om zaken mee te doen. Met name de levering/installatie blonk uit in kwaliteit van het product, vakmanschap van de installateurs en de zorg voor een goede oplevering.
- Breda -
8
- Breda -
9.3
Altijd tijdig op de hoogte gehouden al was het jammer dat de planning pas kort van te voren vrij gegeven werd. Maar prima service verleend.
- Veldhoven -
8.8
uitstekend personeel , vlotte werkers
- Boskant -
9.4
Voor alles kon ik hier terecht. Mails en telefoons werden doorgaans snel beantwoord. Veranderingen werden snel opgepikt en aangepast. Heel fijn.
De werknemers werken echt goed, netjes, secuur en zijn hartstikke aardig.
Het enige minpuntje vond ik dat bepaalde opdrachten wel erg prijzig waren waardoor ik toch bepaalde opdrachten door een ander bedrijf heb laten uitvoeren.
- Oosterhout -
8.8
Wordt netjes gewerkt. Afspraken worden goed nagekomen. Gebruikte materialen zijn goed.
- Steensel -
8
Mooie kwaliteit woonserre in de kleur antraciet, zijn er super blij mee!
- Oostelbeers -
8.6
wederom een mooie serre geplaatst. helaas zijn de standaard deurgrepen aangepast. Dit zie ik al een vermindering. De rest van de serre is top.
- Eindhoven -
8.5
De kwaliteit van de werkzaamheden zijn prima. De afbouwfase was strak gepland en deze is ook nagekomen. Waar er dingen anders verliepen werden deze snel en vakkundig opgelost, naar volle tevredenheid. Het grote voordeel in mijn ogen is dat Alruco alle noodzakelijke werkzaamheden aanbiedt en aan elkaar laat aansluiten, van fundering tot dakafwerking, waardoor de klant zelf er geen omkijken naar heeft. In 8 - 10 weken is de volledige aanbouw gerealiseerd. De mensen van / via Alruco zijn vriendelijk, leveren prima werk en ruimen alles ook weer netjes op.
- Stramproy -
201 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10
Alruco Serrebouw sfeer in het interieur