KLANTEN VERTELLEN

Lees mee met de ervaringen van onze klanten die wij hebben mogen ontvangen via Klanten Vertellen.

10

Mooie serre

De bestaande serre was aan vervanging toe en het resultaat mag er zijn. Zeer tevreden over de montage, service en afspraken worden nagekomen. Vakwerk!
- Asten
8

Vakmensen die uitstekend werk leveren.

Wij zijn ontzettend blij met onze uitbouw, perfect werk afgeleverd, goed meegedacht alleen qua communicatie kan het hier en daar beter.
- Geldrop
10

Volledig naar wens.

Bij mijn zoektocht naar een goede serrebouwer kwam Alruco als beste kandidaat naar voren. Gelukkig sloot de ervaring aan bij die verwachtingen. We hebben een mooie geïsoleerde aluminium woonserre laten plaatsen. Goedkoop was het niet, maar het is allemaal wel oerdegelijk en daarmee hebben we er een flink stuk woning bij gekregen. De werknemers zijn aardig, vakkundig, denken mee en komen afspraken na. De nazorg is ook goed.
- Tilburg
10

Kwalitatief hoogwaardig product en kwalitatief hoogwaardige service.

...
- Rijen
9

prachtig

Goede ervaring netjes gemaakt en de service was prima. Het resultaat is erg mooi geworden.
- Beek en Donk
10

Net bedrijf, dat zijn afspraken na komt.

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de schuifpui en kozijnen. Het bedrijf levert echt vakwerk.
- Eindhoven
10

Vakmanschap ten top!

Vanaf het begin , gedurende de bouw en de oplevering te maken gehad met uiterst deskundige mensen. Zowel het eigen bouwteam als het afbouw team keurige vriendelijke mensen welke netjes werken! Communicatie via Jeroen was uitstekend. Wij zijn zeer blij met onze woonkeuken! Dank !
- Tilburg
9

Uitermate professionele vakkundige en daarnaast ook nog eens fijne mensen om mee te werken

Fijne organisatie. Zeer betrouwbaar, terzake kundig en daarnaast ook nog eens zeer nette fijne mensen om mee te werken.
- Berkel-Enschot
10

Perfect

Betrouwbaar, goede afspraken, vakmanschap, prachtig eindresultaat.
- Eersel
10

Mooie serre met hoge kwaliteit, bouw goed verlopen

We zijn tevreden met de gezette serre, communicatie en verloop van werkzaamheden zijn goed gelopen.
- Hooge Mierde
9

Duidelijk fijne mensen om over de vloer te hebben

Al vanaf het moment dat je daar komt denken mee wat mogelijk is. De mensen die de serre of aanbouw maken weten goed waar ze mee bezig zijn vriendelijk. Wij zijn erg blij met onze mooi degelijke serre aanbouw!!
- Hapert.
10

Fantastisch

Vakmanschap, afspraken nakomen en duidelijke communicatie. Kortom een heel fijn bedrijf die heel mooi werk leveren.
- Waalre
10

Fantastisch werk geleverd!

Professioneel advies en al even professionele uitvoering! De afspraken worden stipt nagekomen en uitgevoerd. Ook de werklieden ter plekke denken goed mee en werken schoon en gestructureerd. Niets dan lof voor de uitvoering!
- Veldhoven
10

Professional and quality driven

It is not easy to find such a professional buiding company such as Alruco that delivers a complete serre in one total package. After waiting for 8 months, Alruco built a very nice serre within 2 months (with summer holiday inbetween) for us incl. the foundation, stucadoor werk, electrical work, floor heating, floor titles, removal of old doors etc. The whole process went very smooth incl. open and transparent communications from the start.
- Helmond
10

Alruco Serrebouw heeft onze uitbouw met klasse uitgevoerd

Vanaf het eerste contact en de bouwtekeningen wisten we: bij dit bedrijf staat de klant centraal. Of het nu gaat om de prettige intake, het tekenwerk, de planning of de hoge kwaliteit van het vakwerk, niets wordt aan het toeval overgelaten. En als er iets ter plekke moest worden opgelost - omdat dat technisch of esthetisch beter uitkwam - dan werd dat prima en vakkundig geregeld. De vaklieden leveren uitstekende kwaliteit en werken erg netjes; alles wordt opgeruimd achtergelaten. Erg fijn aangezien wij onze woon- en leefruimte direct aan de uitbouw grenst en we tijdens de bouw gebruikten. Tot en met het moment van opleveren heeft Alruco ons echt ontzorgd. En ook de oplevering zelf gaat niet over één nacht ijs. Alles wordt dan gecheckt. Kortom: mocht je ooit een uitbouw of serre overwegen? Dan is de kwaliteit die Alruco levert je geld meer dan waard!
- Geldrop
10

Perfecte service

Alles in 2 dagen geplaatst, en netjes afgewerkt en opgeruimd.
- 's-Hertogenbosch
10

Vakmannen met een prachtig resultaat

Niet getwijfeld door wie we onze serre zouden laten bouwen en achteraf ben ik daar enorm blij mee. Alle vakmannen die binnen zijn geweest hebben zo enorm netjes en fijn gewerkt. De communicatie was helder en het eindresultaat is prachtig. Dikke aanbeveling!
- Best
8

Fijne samenwerking en ervaren vaklui!

Wordt netjes gewerkt Alles loopt netjes volgens afspraak Mogelijkheid tot overleg zowel met kantoor als mannen op de vloer Uitvoering kwam perfect overeen met de planning Zoals aan aangegeven aan Pieter vonden wij de prijs voor afbraak en uitgraven van de bestaande serre enorm hoog. Dit hebben we zelf geregeld / gedaan voor ruim 5000 euro minder. Deze tip zou ik ook aan nieuwe klanten meegeven.
- Helmond
9

De nieuwe serre is een fantastische uitbreiding van ons huis.

Toen een verhuizing onhaalbaar bleek hebben we vorig gekozen voor het uitbouwen van ons huis. Dat is een gouden greep gebleken. Alruco heeft voor ons een geweldige serre gebouwd. Ze hebben betrouwbare en deskundige vakmensen. De afwerking is ook tot in de puntjes verzorgd. Dit hadden we veel eerder moeten doen!
- Rosmalen
8

Zeer tevreden over het totaal.

Zeer professionele vakmensen die alles strak volgens planning afwerken.
- Eindhoven
10

Uitstekend

De ervaring is van het eerste gesprek tm de oplevering positief en de communicatie is goed en duidelijk.
- Genderen
8

Keurig en zorgvuldig uitgevoerd werk

Ondanks de ietwat lastige plek in een kleine stadtuin van een benedenwoning in een jaren 30 wijk heeft Alruco een mooi geheel gecreëerd dat prima aansluit bij het karakter van de woning. Alle werknemers waren uitermate vriendelijk, behulpzaam, bekwaam, en ze dachten telkens mee om vragen goed te beantwoorden. Dat gaf mij, als leek, als het om bouwen gaat, een prima gevoel.
- Eindhoven
9

-

-
- Haaren
10

Zo hoort een aanbouw te verlopen!

Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering is er altijd helder gecommuniceerd wat ik kon verwachten. Kwaliteit en levering is allemaal volgens afspraak gerealiseerd en ook de monteurs waren zo vriendelijk om nog even een extra stapje te doen. Daar stond wel een worstenbroodje tegenover. Kortom, erg fijne partij om mee samen te werken en een schitterend eindresultaat.
- Oosterhout
7

Good Work, Bad Planning

Good work, great people. We speak little Dutch, and everyone from Alruco tried their best to communicate wit us. We had good feeling and trust Alruco and their sub-contractors for the job. The work had good quality. We enjoy the Serre now. Improvement is needed in planning. We received the detailed plan late. A wall was demolished on a Friday, and the only task planned in the week after could be done after the serre placement. They put a temporary wall, but it was still cold. It would be much better if the original wall could had been removed 9 days later. It was freezing winter, such planning showed me the planner did not care about customer or he/she does not know how cold it can be with those temporary walls in winter. It is hard time to get a constructor for everyone. Alruco is easy to reach. Planning was bad but without any delays. The price is some 10% higher than others, but very transparent and no surprises. So I would still recommend Alruco.
- Best
8

Prima professioneel bedrijf met topkwaliteit produktt

Prettige samenwerking met professionele mensen.
- Boxtel
10

Professioneel,netjes.

Erg netjes,gemotiveerd personeel en erg mooi ei dresultaat.
- Tilburg
9

Wij zijn gewoon tevreden

Goed materiaal, mooie producten en attente, zorgvuldig werkende medewerkers
- Dongen
8

prima bedrijf

We hebben alruco als een zeer secuur bedrijf ervaren. Alles wordt netjes verzorgd en het eindresultaat is top
- Grashoek
9

fijn bedrijf

Alruco heeft voor onze klant een mooie serre geplaatst. Goede communicatie, mooie showroom, goede service, goed product.
- Tilburg
10

Fijne mensen, supermooi resultaat

We zijn erg blij met de prachtige uitbouw van mooie en goede kwaliteit. Duidelijke afspraken, alles goed verlopen. De werknemers zeer vakbekwaam en prettige mensen!
- Breda
10

Goed

Goed als toaalbeeld. Hoe is berekend dat de serre goedkoper werd, is me nog steefs niet duidelijk. De betrokkenheid tijdens de vertraging in de ruwbouw was minimaal.
- Haaren
9

vakkundig en snel

vakkundige Heren, duidelijke planning. wij zijn zeer tevreden!
- Goirle
10

Goede kwaliteit en plaatsen volgens planning

Gezien de krappe planning alles volgens afspraak geplaatst, communicatie met Alruco , en werkzaamheden monteurs was correct en plezierig. Kortom Alruco is een echte aanrader.
- Mierlo
9

Vakkundig personeel, netjes en correct

Wij hebben via Alruco de volledige uitbouw laten uitvoeren. Ze schakelen vakmannen in waar ze al jaren mee samenwerken en bij Alruco heb je gewoon 1 aanspreekpunt die alles coördineert. Ze doen geen half werk maar zorgen dat alles verantwoord en goed gebeurt. Echt perfect geregeld, want je hebt er geen omkijken meer naar. Ze zijn niet goedkoop, maar voldoen ruimschoots aan de verwachtingen dus dat is wel wat waard!
- Best
9

Na al die jaren , nog steeds kwaliteit

Al ruim 20 jaar hebben wijnbouw serre , Destijds door de oud eigenaar geweldig op zijn eigen manier ( rustig weloverwogen) geholpen . De serre is na 20 jaar nog steeds een plaatje en zelfs de schuifpui loopt nog als een zonnetje .( wat vaak niet meer het geval is) Het enige wat op dit moment aan vervanging toe is is de zonnewering ,dus gaan we binnenkort es op de koffie on zaken te doen . Gaat denk ik zeker lukken met zijn opvolgers. Fam R .Ronde Geldrop
- Ronde
10

Professionaliteit ten top

Contact met Alruco is altijd prettig en duidelijk. De bouwvakkers en serrebouwers zijn echte vakmannen. Mooi werk geleverd en alles netjes achter gelaten. Meerwerk wordt vooraf duidelijk afgesproken en is geen probleem. Ik heb een fantastische uitbreiding van mijn huis. Echt waar voor mijn geld.
- Veldhoven
10

Al Járen betrouwbaar en Professioneel

In 2007 hebben we een Serre laten plaatsen en toen al blij met onze keuze voor Alruco. Vanaf de eerste ontmoeting in de showroom tot plaatsing een erg prettige ervaring. Daarna 10 jaar probleemloos genoten van de serre. Na verhuizing was de keuze voor Alruco bijna van zelfsprekend. Hoewel de planning onzerzijds verschillende keren is verschoven was dat helemaal geen probleem. We genieten nu van een mega uitzicht. Met dank
- Griendtsveen
9

Super!

We zijn heel blij met onze keuze voor Alruco. Alles was super goed op elkaar afgestemd (mooiplanningsoverzicht, wat ook nagekomen werd) en vakkundig personeel!
- Vlijmen
8

Goede kwaliteit

Het leveren en installeren van goede kwaliteit serre .
- Tilburg
9

Zeer professioneel en goede service

Vakkundige en aardige werkmannen. Ze denken graag mee en geven betrouwbare advies. Ze zijn er heel blij met het resultaat!
- Eindhoven
8

Volledig ontzorgd

Vakkundige werkman en die alles netjes opruimen en allemaal erg aardig zijn
- Eindhoven
8

Bijna perfect

Slechte planning na inmeten

Reactie van het bedrijf

De serre hebben we gelukkig glasdicht kunnen monteren net voor de bouwvak-vakantie. Echter het stucwerk, de zonwering en verdere afwerking kon helaas pas na de vakantie plaatsvinden. Sorry voor het ongemak dat u heeft ervaren tijdens de hittegolf in de vakantie.

- Weert
9

Professioneel, klantvriendelijk en meedenkend bedrijf

Wij hebben Alruco leren kennen als een zeer professioneel bedrijf, ze denken met je mee, geven passend advies en leveren een top product Medewerkers zijn ervaren en werken heel netjes, complimenten voor het team!! Wij hebben amper gemerkt dat er een verbouwing gaande was! Daarnaast ook complimenten betreffende het omgaan met de Corona regels Kortom complimenten voor dit top bedrijf !!
- Weert
10

Het proces liep soepel en het resultaat is prachtig

Deze heren zijn goed in wat ze doen en ze bieden ook nog een goede service. Ze blijven vriendelijk, terwijl we ze best veel gebeld hebben met allerlei vragen. Ook waren ze bereid om mee te denken toen het met mijn bestelling van tegels dreigde mis te lopen. Aanrader dus.
- Tilburg
10

Geweldig

Professioneel werk afgeleverd. Bouwvakkers die weten precies wat ze doen, en rekening houd met de wensen van de klant.
- Eindhoven
8

prachtige serre voor ons gebouwd en geheel ontzorgd

keurig en netjes traject gevolgd van advisering, aankoop tot uitvoering
- culemborg
10

Prachtige aanbouw/serre

Alruco heeft bij ons een prachtige aanbouw/serre geplaatst en wat wordt er iedere dag netjes gewerkt en opgeruimd! Complimenten daarvoor. Wat een licht en wat een ruimte hebben we nu en van een uitstekende kwaliteit. Wij zijn heel blij met onze nieuwe aanbouw/serre en gaan er heerlijk van genieten en we zijn erg blij dat we bij Alruco terecht zijn gekomen.
- Valkenswaard
9

Gewoon goed!

Alruco levert zeer goede kwaliteit Zeker ook door de vakmensen die zij in dienst hebben en die absoluut een hele goede waardering verdienen.Hele prettige n gezellige mannen :-)) Jan heeft bijna de hele aanbouw hier ter plekke, metselwerk en timmerwerk, in z'n eentje gedaan. Wat een harde werker en wat een vakman!! Maar ook de andere medewerkers die hier waren, TOP! Een puntje heb ik wel, de communicatie zou beter kunnen, vaak moesten we er zelf achteraan bellen hoe en wanneer het verder ging. Jammer, dat moet beter kunnen in de planning! Geef anders even een seintje dat het iets langer kan duren, kost niets en is wel zo prettig.Ook de opdrachtgevers hebben hun afspraken en werkzaamheden! De overdracht is prima verlopen , en er werd goed geluisterd. Hartelijk dank ook voor het prachtige boeket bloemen , ze staan er mooi bij, net als onze aanbouw!
- Rijen
9

voortreffelijk

Alles werd in hun showroom goed doorgesproken met alle tijd voor onze wensen. Vooral hun totaalconcept sprak ons aan. Geen verschillende onderaannemers die jezelf moet regelen. De uitvoering bij ons thuis was volgens afspraak alhoewel er sommige dagen waren dat er niets gedaan werd maar dat was ook zo vantevoren gezegd. Alle vaklui (Bouwvakkers, elektricien, stukadoor, dakdekker en montageploeg) hebben netjes gewerkt en voor zover ik kan zien bijzonder vakkundig. Daar waar ik het vroeg werd suggesties gedaan. Zo heb ik alsnog een deel van de oude betonvloer gesloopt wat eigenlijk niet in mijn planning stond. Frits stuurde me een planning zodat we ook precies wisten wanneer welke vakman kwam. Er waren eigenlijk geen tegenvallers. Ja, ze zijn niet goedkoop maar in onze optiek achteraf elke cent waard. Betalen doet 1 keer pijn en daarna heb je vele jaren plezier van je serre is onze gedachte.
- Nuenen
8

deskundig professioneel bedrijf

Alruco geeft helder aan wat er wel en niet kan, geeft veel keuze vrijheid in zelf doen of laten doen. De 1e planning kwam niet overeen met de afspraken en had tot gevolg dat we het een half jaar uitgesteld hebben. De planningsafspraken zijn daarna redelijk tot goed aangehouden. Het personeel van Alruco en ingeleende mensen zijn vriendelijk en ruimen over het algemeen alles netjes op. We hebben het meerwerk qua prijzen aan de hoge kant ervaren terwijl het minderwerk qua prijzen we aan de lage kant ervaren hebben. Over het eindresultaat qua serre zijn we dik tevreden.
- Son en breugel
9

Een vertrouwde naam die kwaliteit levert.

Alruco levert wat ze belooft. Kwaliteit en een professionele werkwijze op een prettige wijze uitgevoerd van A tot en met Z.
- Eindhoven
10

Zeer goede ervaring!

Alruco serrebouw is een zeer goed en professioneel bedrijf. Via google search naar een goed bedrijf gezocht en al snel zijn we bij Alruco terecht gekomen. Onze eerste keus en wat al gauw bleek de beste keus. Op afspraak in de mooie showroom kun je goede ideeën opdoen. Er is één persoon als aanspreekpunt. Dat maakt het communiceren prettig tijdens het hele proces. Alles wordt haarfijn en stap voor stap besproken. Er wordt goed met je meegedacht. De vakmensen die zij in dienst hebben zijn ook netjes en professioneel. Het proces van begin tot eind is top verlopen. Alruco serrebouw heeft een hele mooie serre aanbouw opgeleverd. Nu nog inrichten en dan kunnen we voor het leven genieten! Namens ons, ontzettend bedankt!!
- Uden
7

Zeer net werk geleverd

Zeer net en correct werk geleverd en alles goed gecontroleerd. Mensen zijn ook erg vriendelijk en helpen altijd bij alle vragen die er zijn. En alle hebben verstand van zaken Alleen vaste datums en tijd vastleggen wanneer mensen over de vloer komen om iets te doen wordt pas heel laat aangegeven.
- Vinkel
10

Precies wat wij wilden!

Wij hadden een globaal idee wat wij wilden. Het team van Alruco dacht perfect mee en had goede ideeën. Uitvoering helemaal goed! Aanlevering van de technische specs, de bouw in twee dagen, goede afwerking en oplevering echt helemaal goed!
- Boekel
9

De technische productkwalteit is erg goed.

In totaal ben ik zeer tevreden over het resultaat en de afhandeling. De eigen medewerkers waren altijd zeer correct en prettig in de omgang. Er zijn enkele punten die voor verbetering vatbaar zijn. In de beginperiode is er veel onduidelijkheid over de planning. Er was geen planning en ik moest zelf steeds bellen over wat en wanneer er iets ging gebeuren. Toen er eenmaal een planning was, was dat beter. Bij de werkzaamheden die waren uitbesteed was het contact met deze personen minder prettig dan met de eigen mensen. De stukadoor heeft onze voortuin bevuild met cementresten op de plaats waar de molen heeft gestaan. Ik had hem aangeraden een zeil onder de molen te plaatsen maar dit heeft hij niet gedaan. De installateur van de vloerverwarming was stuurs en gaf uit zichzelf geen info zoals over de extra leiding die alvast in de vloer is gelegd in geval een radiator in een later stadium nodig zou zijn.. Bij het oplossen van het probleem van het motorgeluid vertoonde hij een slechte klantvriendelijkheid. Zonder te kijken wat daadwerkelijk het probleem was heeft hij een stuk rubber achter de pomp geplaatst. Hij heeft niet geconstateerd of het probleem daadwerkelijk was opgelost. De pomp moest vervolgens in een andere stand staan dan hij eerder had geinstrueerd. Nu was ineens de lage stand van de regeling waarop de pomp niet storend is de goede stand. Deze persoon is geen reclame voor Alruco.
- Westerhoven
8

goed bedrijf met veel ervaring

net bedrijf , vakwerk
- zuilichem
9

Erg mooie uitbouw

Over het algemeen zijn wij erg positief over de uitbouw die wij hebben laten plaatsen door Alruco Serrebouw. De aanvraag is heel fijn gegaan, de bouwvakkers zijn vriendelijk en netjes en er wordt precies gewerkt. Er wordt meegedacht en geen vraag is te veel. Het enige minpunt vonden wij de communicatie met de planning, deze verliep geregeld warrig en we moesten er zelf achteraan wanneer er definitief gestart kon worden met de bouw (datum was al verstreken en er werd hierover geen contact gezocht). Nu we in de uitbouw zitten zijn we meer dan tevreden, het ziet er fantastisch uit!
- Weert
10

Alruco levert goed werk en is betrouwbaar

We hebben de samenwerking met Alruco als bijzonder prettig ervaren. De medewerkers leveren hun werk accuraat af. Het is duidelijk een geolied team, dat precies weet wat ze aan elkaar hebben. We zijn dan ook bijzonder goed te spreken over het eindresultaat.
- Uden
8

Super kwaliteit, maar communicatie kan beter!

We zijn erg te spreken over de kwaliteit van de lichtstraat en schuifpui. Tevens ziet alles er strak uit en werkt alles prima. Ook de installatie ging samen met onze eigen aannemer goed! Enige mindere ervaring die ik heb is dat de communicatie na de bestelling en oplevering niet altijd lekker verliep. Ik kreeg sterk de indruk toen wij besloten om de complete bouw van de tuinkamer uit te besteden dit niet als prettig werd ervaren door jullie. Ik heb regelmatig gevraagd na de planning, maar zelfs een paar weken voor eventuele oplevering kreeg ik nog te horen dat de datum nog niet bekend was. Ik snap best je niet alles met zekerheid kan zeggen, maar iedereen werkt toch met een planning. Dat vond ik wel een minpunt, maar verder zijn we heel tevreden met het eindresultaat.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw reactie. In deze drukke tijden geven wij inderdaad altijd een indicatie af voor de levering en montage. Elke keer hebben we aangegeven dat we waarschijnlijk in week 49 of 50 zouden komen monteren, en uiteindelijk hebben we in week 49 kunnen monteren. Excuses voor het ervaren ongemak. Fijne feestdagen gewenst!

- Tilburg
9

Topwerk

Heel erg goed, solide en mooi werk geleverd. Alles klopt, behalve de planning (ietwat vertraging). Prachtige woonserre van 3,5 bij 5,8 meter laten bouwen door Alruco. Niet goedkoop, maar daar krijg je dan ook zeker iets voor terug. Fijne persoonlijke benadering.
- Nijmegen
9

Toppers in mee-denken

Om onze woning levensloop bestendig te maken zijn zeer deskundig geholpen door dit bedrijf.
- Vlijmen
9

Zeer tevreden over het eindresultaat en de samenwerking met Alruco!

Professioneel, vakkundig, goed georganiseerd, strakke planning en een prachtig eindresultaat. We zijn zeer tevreden.
- Breugel
10

Uitstekend bedrijf met hoge kwaliteit.

De aanbouw is mooi geworden en van uitstekende kwaliteit. De werkzaamheden zijn goed en zeer netjes gedaan en de klant vriendelijke medewerkers zijn heel kundig.
- Weert
8

Goed werk afgeleverd

Wat wij jammer vonden was dat het moment van start aanbouw diverse keren was uitgesteld. Ook de planning was in het begin voor ons niet helemaal helder. Verder kwalitatief supergoed werk geleverd.
- Zaltbommel
9

Fijne samenwerking

Vriendelijke vakmensen
- Batenburg
9

Kwaliteit, betrokken en betrouwbaar

Kwaliteit is ambachtelijk bouwen in combinatie met georganiseerde zorgvuldigheid. En dat vat in één woord mijn gevoel bij Alruco samen. Op alle deelterreinen leveren ze vakmanschap en afspraak is afspraak. Wat mij betreft: van harte aanbevolen. Ook boven de rivieren...
- Culemborg
10

Eerste ervaring, meteen de beste!

Wij hebben geen ervaringen uit het verleden met verbouwingen en gingen het avontuur aan. Het fijne was dat men van Alruco niet alleen heel (technisch) kundig is, maar ook zeer goed georganiseerd is in de takenverdeling, afspraken maken en vooral de communicatie. En daar onderscheiden ze zich heel erg in. Topbedrijf.
- Nijmegen
10

Perfecte service en kwaliteit

Wij zijn uitermate tevreden over de geweldige service en het perfecte eindresultaat wat Alruco heeft opgeleverd. Ook alle onderaannemers die langskwamen leverden allemaal dezelfde kwaliteit. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.
- Best
10

We zijn erg blij met de tuinkamer

Alles is top geregeld.
- Vessem
10

zie hier onder

Alruco komt zijn afspraken na,ze hebben goed betrouwbaar en vakkundig personeel. Ruimen alles netjes dezelfde dag op zodat de er geen rommel blijft liggen.
- Rosmalen
8

goede werknemers vriendelijk en netjes

we zijn erg blij met onze tuinkamer, nu alles achter de rug is zijn we zeer blij met de mooie ruimte,
- Helmond
10

Plezierig bedrijf om zaken mee te doen en blij met degelijk vakwerk!

We zijn via andere tevreden klanten met Alruco in contact gekomen. Zij hebben goed vakwerk geleverd en de werkzaamheden zijn geheel naar tevredenheid uitgevoerd. Tevens een compliment voor de werknemers en andere ingezette bedrijven voor de plezierige samenwerking.
- Eindhoven
10

Netjes werk afgeleverd

Komen afspraken na. Leveren net werk af!
- Mill
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

- Utrecht
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettig bedrijf om zaken mee te doen. Met name de levering/installatie blonk uit in kwaliteit van het product, vakmanschap van de installateurs en de zorg voor een goede oplevering.
- Breda
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

- Breda
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd tijdig op de hoogte gehouden al was het jammer dat de planning pas kort van te voren vrij gegeven werd. Maar prima service verleend.
- Veldhoven
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

uitstekend personeel , vlotte werkers
- Boskant
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor alles kon ik hier terecht. Mails en telefoons werden doorgaans snel beantwoord. Veranderingen werden snel opgepikt en aangepast. Heel fijn. De werknemers werken echt goed, netjes, secuur en zijn hartstikke aardig. Het enige minpuntje vond ik dat bepaalde opdrachten wel erg prijzig waren waardoor ik toch bepaalde opdrachten door een ander bedrijf heb laten uitvoeren.
- Oosterhout
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wordt netjes gewerkt. Afspraken worden goed nagekomen. Gebruikte materialen zijn goed.
- Steensel
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie kwaliteit woonserre in de kleur antraciet, zijn er super blij mee!
- Oostelbeers
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

wederom een mooie serre geplaatst. helaas zijn de standaard deurgrepen aangepast. Dit zie ik al een vermindering. De rest van de serre is top.
- Eindhoven
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De kwaliteit van de werkzaamheden zijn prima. De afbouwfase was strak gepland en deze is ook nagekomen. Waar er dingen anders verliepen werden deze snel en vakkundig opgelost, naar volle tevredenheid. Het grote voordeel in mijn ogen is dat Alruco alle noodzakelijke werkzaamheden aanbiedt en aan elkaar laat aansluiten, van fundering tot dakafwerking, waardoor de klant zelf er geen omkijken naar heeft. In 8 - 10 weken is de volledige aanbouw gerealiseerd. De mensen van / via Alruco zijn vriendelijk, leveren prima werk en ruimen alles ook weer netjes op.
- Stramproy
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zochten een betrouwbare partner, die met ons meedacht in de realisatie van onze serre. Wij wilden graag een deel zelf uitvoeren, en Alruco heeft zich hiervoor zeer flexibel en mee denkend in opgesteld. Het resultaat is een fantastische serre, die in de puntjes netjes is afgewerkt.
- Leunen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakmanschap en erg correcte werkhouding. Uitermate betrouwbaar en er wordt een prima product geleverd.
- Nijmegen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen bij aankoop. Ons goed na laten denken hoe we het echt zouden willen zonder dat we spijt gaan krijgen. Werkmannen netjes en vriendelijk en legde dingen uit als we vragen hadden.
- Veldhoven
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In alles blijkt dat de heren liefde voor de zaak en hun product hebben. We kregen goed en duidelijk advies en ook onze aannemer werd van goed advies voorzien. De kraanmachinisten en constructie bouwers waren vriendelijke correcte heren! Petje af!
- Venray
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uiterst professioneel wijze om te komen tot aanschaf een aanleg van serre van goede kwaliteit. Van advies tot oplevering en nazorg.
- Den Bosch
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heldere communicatie, vriendelijke en vakbekwame medewerkers, correcte nakoming van afspraken en ....kwaliteit!
- Breugel
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ze doen wat ze beloven en ze doen het uitstekend. Denken goed mee en adviseren juist. Super kwaliteit en daarmee ook uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
- Tilburg
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Is ons zeer goed bevallen. Nuchter bedrijf, geen poeha, straks georganiseerd, duidelijke checklisten informatie vooraf. Werken met werknemers die vaak 15-20 jaar in dienst zijn cq met inleen van derden (vloerenlegger, dakbedekker) die vaak 15-20 jaar verbonden zijn aan Alruco. Ieder expert op hun gebied. Je merkt dat ze echt gespecialiseerd zijn in serres, tuinkamers aan details en produktafwerking. In geval van vragen of onduidelijkheden werd er snel geschakeld. Gevoel dat we vooraf hadden hebben ze waargemaakt. Prijs - kwaliteit is in orde (ze zijn niet de goedkoopste maar gaan voor kwaliteit, voldoen aan normen van bouwbesluiten etc.). En belangrijk punt is afspraak = afspraak en geen loze beloften. Mochten we ooit verhuizen en gaan aanbouwen dan staan ze zeker bovenaan het lijstje.
- Boxtel
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enorm nette showroom waar je echt inspiratie op kunt doen. Deskundige adviseurs die duidelijk het vak kennen. En hoewel echt niet de goedkoopste, zeker de beste die wij hebben gezien en gesproken. Nog nooit een aannemer over de vloer gehad die zó keurig en netjes werkte. Iedere dag was de bouwplaats opgeruimd, geveegd en was al het afval afgevoerd. Vriendelijke en nette mensen waar je met vertrouwen de huissleutel bij achter liet. Ze gingen ook echt zuinig met je huis en interieur om. Wij mochten gebruik maken van de tuin van de buurman om spullen aan- en af te voeren en ook hier zijn ze keurig mee omgegaan door steeds net dat beetje extra te doen in zijn tuin. Heldere communicatie, afspraak is afspraak. Als ze zouden komen dan waren ze er ook. Gehele planning is op de dag nauwkeurig gerealiseerd. Helaas waren twee ruiten bij aankomst beschadigd t.g.v. een noodstop onderweg. Van één ruit kon je de beschadiging niet zien, die zat achter het rubber, maar er werd open over gecommuniceerd. Twee weken later waren ze reeds vervangen door nieuwe ruiten. Tenslotte een oplevering waarbij de puntjes op de i werden gezet en geen enkel restpunt om nog op te pakken. Hulde!
- Schijndel
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en deskundig personeel, goede kwaliteit van de werkzaamheden/serre, goede service.
- Breda
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

- Eindhoven
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig bedrijf, die de gemaakte afspraken goed zijn nagekomen, alles iedere dag na de werkzaamheden keurig opgeruimd achter gelaten, gezellige vakkundige personeelsleden, kortom TOP.
- Hedel
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles verder prima, goed contact, ook telefonisch
- Baarle Nassau
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima communicatie en advies; vriendelijke onderaannemers en coordinatie via Alruco
- Eindhoven
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alle afspraken prima nagekomen en een goede en tijdige communicatie; helemaal top
- Mierlo
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima omgang en bejegening met de klant. Het personeel is sympathiek. De bouwvakkers werken netjes en zijn betrouwbaar. Prettig is dat Alruco goed georganiseerd en gestructureerd het werk doet. Vanaf het aanvragen van een vergunning, de rondleiding in de showroom en werkplaats tot aan de afronding van de uitbouw. Het resultaat is verbluffend mooi. Mijn grote waardering aan Alruco!
- Nijmegen
275 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
Alruco Serrebouw sfeer in het interieur