KLANTEN VERTELLEN

Lees mee met de ervaringen van onze klanten die wij hebben mogen ontvangen via Klanten Vertellen.

10

Perfecte service

Alles in 2 dagen geplaatst, en netjes afgewerkt en opgeruimd.
- 's-Hertogenbosch
10

Vakmannen met een prachtig resultaat

Niet getwijfeld door wie we onze serre zouden laten bouwen en achteraf ben ik daar enorm blij mee. Alle vakmannen die binnen zijn geweest hebben zo enorm netjes en fijn gewerkt. De communicatie was helder en het eindresultaat is prachtig. Dikke aanbeveling!
- Best
8

Fijne samenwerking en ervaren vaklui!

Wordt netjes gewerkt Alles loopt netjes volgens afspraak Mogelijkheid tot overleg zowel met kantoor als mannen op de vloer Uitvoering kwam perfect overeen met de planning Zoals aan aangegeven aan Pieter vonden wij de prijs voor afbraak en uitgraven van de bestaande serre enorm hoog. Dit hebben we zelf geregeld / gedaan voor ruim 5000 euro minder. Deze tip zou ik ook aan nieuwe klanten meegeven.
- Helmond
9

De nieuwe serre is een fantastische uitbreiding van ons huis.

Toen een verhuizing onhaalbaar bleek hebben we vorig gekozen voor het uitbouwen van ons huis. Dat is een gouden greep gebleken. Alruco heeft voor ons een geweldige serre gebouwd. Ze hebben betrouwbare en deskundige vakmensen. De afwerking is ook tot in de puntjes verzorgd. Dit hadden we veel eerder moeten doen!
- Rosmalen
8

Zeer tevreden over het totaal.

Zeer professionele vakmensen die alles strak volgens planning afwerken.
- Eindhoven
10

Uitstekend

De ervaring is van het eerste gesprek tm de oplevering positief en de communicatie is goed en duidelijk.
- Genderen
8

Keurig en zorgvuldig uitgevoerd werk

Ondanks de ietwat lastige plek in een kleine stadtuin van een benedenwoning in een jaren 30 wijk heeft Alruco een mooi geheel gecreëerd dat prima aansluit bij het karakter van de woning. Alle werknemers waren uitermate vriendelijk, behulpzaam, bekwaam, en ze dachten telkens mee om vragen goed te beantwoorden. Dat gaf mij, als leek, als het om bouwen gaat, een prima gevoel.
- Eindhoven
9

-

-
- Haaren
10

Zo hoort een aanbouw te verlopen!

Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering is er altijd helder gecommuniceerd wat ik kon verwachten. Kwaliteit en levering is allemaal volgens afspraak gerealiseerd en ook de monteurs waren zo vriendelijk om nog even een extra stapje te doen. Daar stond wel een worstenbroodje tegenover. Kortom, erg fijne partij om mee samen te werken en een schitterend eindresultaat.
- Oosterhout
7

Good Work, Bad Planning

Good work, great people. We speak little Dutch, and everyone from Alruco tried their best to communicate wit us. We had good feeling and trust Alruco and their sub-contractors for the job. The work had good quality. We enjoy the Serre now. Improvement is needed in planning. We received the detailed plan late. A wall was demolished on a Friday, and the only task planned in the week after could be done after the serre placement. They put a temporary wall, but it was still cold. It would be much better if the original wall could had been removed 9 days later. It was freezing winter, such planning showed me the planner did not care about customer or he/she does not know how cold it can be with those temporary walls in winter. It is hard time to get a constructor for everyone. Alruco is easy to reach. Planning was bad but without any delays. The price is some 10% higher than others, but very transparent and no surprises. So I would still recommend Alruco.
- Best
8

Prima professioneel bedrijf met topkwaliteit produktt

Prettige samenwerking met professionele mensen.
- Boxtel
10

Professioneel,netjes.

Erg netjes,gemotiveerd personeel en erg mooi ei dresultaat.
- Tilburg
9

Wij zijn gewoon tevreden

Goed materiaal, mooie producten en attente, zorgvuldig werkende medewerkers
- Dongen
8

prima bedrijf

We hebben alruco als een zeer secuur bedrijf ervaren. Alles wordt netjes verzorgd en het eindresultaat is top
- Grashoek
9

fijn bedrijf

Alruco heeft voor onze klant een mooie serre geplaatst. Goede communicatie, mooie showroom, goede service, goed product.
- Tilburg
10

Fijne mensen, supermooi resultaat

We zijn erg blij met de prachtige uitbouw van mooie en goede kwaliteit. Duidelijke afspraken, alles goed verlopen. De werknemers zeer vakbekwaam en prettige mensen!
- Breda
10

Goed

Goed als toaalbeeld. Hoe is berekend dat de serre goedkoper werd, is me nog steefs niet duidelijk. De betrokkenheid tijdens de vertraging in de ruwbouw was minimaal.
- Haaren
9

vakkundig en snel

vakkundige Heren, duidelijke planning. wij zijn zeer tevreden!
- Goirle
10

Goede kwaliteit en plaatsen volgens planning

Gezien de krappe planning alles volgens afspraak geplaatst, communicatie met Alruco , en werkzaamheden monteurs was correct en plezierig. Kortom Alruco is een echte aanrader.
- Mierlo
9

Vakkundig personeel, netjes en correct

Wij hebben via Alruco de volledige uitbouw laten uitvoeren. Ze schakelen vakmannen in waar ze al jaren mee samenwerken en bij Alruco heb je gewoon 1 aanspreekpunt die alles coördineert. Ze doen geen half werk maar zorgen dat alles verantwoord en goed gebeurt. Echt perfect geregeld, want je hebt er geen omkijken meer naar. Ze zijn niet goedkoop, maar voldoen ruimschoots aan de verwachtingen dus dat is wel wat waard!
- Best
9

Na al die jaren , nog steeds kwaliteit

Al ruim 20 jaar hebben wijnbouw serre , Destijds door de oud eigenaar geweldig op zijn eigen manier ( rustig weloverwogen) geholpen . De serre is na 20 jaar nog steeds een plaatje en zelfs de schuifpui loopt nog als een zonnetje .( wat vaak niet meer het geval is) Het enige wat op dit moment aan vervanging toe is is de zonnewering ,dus gaan we binnenkort es op de koffie on zaken te doen . Gaat denk ik zeker lukken met zijn opvolgers. Fam R .Ronde Geldrop
- Ronde
10

Professionaliteit ten top

Contact met Alruco is altijd prettig en duidelijk. De bouwvakkers en serrebouwers zijn echte vakmannen. Mooi werk geleverd en alles netjes achter gelaten. Meerwerk wordt vooraf duidelijk afgesproken en is geen probleem. Ik heb een fantastische uitbreiding van mijn huis. Echt waar voor mijn geld.
- Veldhoven
10

Al Járen betrouwbaar en Professioneel

In 2007 hebben we een Serre laten plaatsen en toen al blij met onze keuze voor Alruco. Vanaf de eerste ontmoeting in de showroom tot plaatsing een erg prettige ervaring. Daarna 10 jaar probleemloos genoten van de serre. Na verhuizing was de keuze voor Alruco bijna van zelfsprekend. Hoewel de planning onzerzijds verschillende keren is verschoven was dat helemaal geen probleem. We genieten nu van een mega uitzicht. Met dank
- Griendtsveen
9

Super!

We zijn heel blij met onze keuze voor Alruco. Alles was super goed op elkaar afgestemd (mooiplanningsoverzicht, wat ook nagekomen werd) en vakkundig personeel!
- Vlijmen
8

Goede kwaliteit

Het leveren en installeren van goede kwaliteit serre .
- Tilburg
260 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
Alruco Serrebouw sfeer in het interieur