KLANTEN VERTELLEN

Lees mee met de ervaringen van onze klanten die wij hebben mogen ontvangen via Klanten Vertellen.

9

Topwerk

Heel erg goed, solide en mooi werk geleverd. Alles klopt, behalve de planning (ietwat vertraging). Prachtige woonserre van 3,5 bij 5,8 meter laten bouwen door Alruco. Niet goedkoop, maar daar krijg je dan ook zeker iets voor terug. Fijne persoonlijke benadering.
- Nijmegen
9

Toppers in mee-denken

Om onze woning levensloop bestendig te maken zijn zeer deskundig geholpen door dit bedrijf.
- Vlijmen
9

Zeer tevreden over het eindresultaat en de samenwerking met Alruco!

Professioneel, vakkundig, goed georganiseerd, strakke planning en een prachtig eindresultaat. We zijn zeer tevreden.
- Breugel
10

Uitstekend bedrijf met hoge kwaliteit.

De aanbouw is mooi geworden en van uitstekende kwaliteit. De werkzaamheden zijn goed en zeer netjes gedaan en de klant vriendelijke medewerkers zijn heel kundig.
- Weert
8

Goed werk afgeleverd

Wat wij jammer vonden was dat het moment van start aanbouw diverse keren was uitgesteld. Ook de planning was in het begin voor ons niet helemaal helder. Verder kwalitatief supergoed werk geleverd.
- Zaltbommel
9

Fijne samenwerking

Vriendelijke vakmensen
- Batenburg
9

Kwaliteit, betrokken en betrouwbaar

Kwaliteit is ambachtelijk bouwen in combinatie met georganiseerde zorgvuldigheid. En dat vat in één woord mijn gevoel bij Alruco samen. Op alle deelterreinen leveren ze vakmanschap en afspraak is afspraak. Wat mij betreft: van harte aanbevolen. Ook boven de rivieren...
- Culemborg
10

Eerste ervaring, meteen de beste!

Wij hebben geen ervaringen uit het verleden met verbouwingen en gingen het avontuur aan. Het fijne was dat men van Alruco niet alleen heel (technisch) kundig is, maar ook zeer goed georganiseerd is in de takenverdeling, afspraken maken en vooral de communicatie. En daar onderscheiden ze zich heel erg in. Topbedrijf.
- Nijmegen
10

Perfecte service en kwaliteit

Wij zijn uitermate tevreden over de geweldige service en het perfecte eindresultaat wat Alruco heeft opgeleverd. Ook alle onderaannemers die langskwamen leverden allemaal dezelfde kwaliteit. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.
- Best
10

We zijn erg blij met de tuinkamer

Alles is top geregeld.
- Vessem
10

zie hier onder

Alruco komt zijn afspraken na,ze hebben goed betrouwbaar en vakkundig personeel. Ruimen alles netjes dezelfde dag op zodat de er geen rommel blijft liggen.
- Rosmalen
8

goede werknemers vriendelijk en netjes

we zijn erg blij met onze tuinkamer, nu alles achter de rug is zijn we zeer blij met de mooie ruimte,
- Helmond
10

Plezierig bedrijf om zaken mee te doen en blij met degelijk vakwerk!

We zijn via andere tevreden klanten met Alruco in contact gekomen. Zij hebben goed vakwerk geleverd en de werkzaamheden zijn geheel naar tevredenheid uitgevoerd. Tevens een compliment voor de werknemers en andere ingezette bedrijven voor de plezierige samenwerking.
- Eindhoven
10

Netjes werk afgeleverd

Komen afspraken na. Leveren net werk af!
- Mill
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

- Utrecht
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettig bedrijf om zaken mee te doen. Met name de levering/installatie blonk uit in kwaliteit van het product, vakmanschap van de installateurs en de zorg voor een goede oplevering.
- Breda
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

- Breda
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd tijdig op de hoogte gehouden al was het jammer dat de planning pas kort van te voren vrij gegeven werd. Maar prima service verleend.
- Veldhoven
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

uitstekend personeel , vlotte werkers
- Boskant
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor alles kon ik hier terecht. Mails en telefoons werden doorgaans snel beantwoord. Veranderingen werden snel opgepikt en aangepast. Heel fijn. De werknemers werken echt goed, netjes, secuur en zijn hartstikke aardig. Het enige minpuntje vond ik dat bepaalde opdrachten wel erg prijzig waren waardoor ik toch bepaalde opdrachten door een ander bedrijf heb laten uitvoeren.
- Oosterhout
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wordt netjes gewerkt. Afspraken worden goed nagekomen. Gebruikte materialen zijn goed.
- Steensel
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie kwaliteit woonserre in de kleur antraciet, zijn er super blij mee!
- Oostelbeers
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

wederom een mooie serre geplaatst. helaas zijn de standaard deurgrepen aangepast. Dit zie ik al een vermindering. De rest van de serre is top.
- Eindhoven
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De kwaliteit van de werkzaamheden zijn prima. De afbouwfase was strak gepland en deze is ook nagekomen. Waar er dingen anders verliepen werden deze snel en vakkundig opgelost, naar volle tevredenheid. Het grote voordeel in mijn ogen is dat Alruco alle noodzakelijke werkzaamheden aanbiedt en aan elkaar laat aansluiten, van fundering tot dakafwerking, waardoor de klant zelf er geen omkijken naar heeft. In 8 - 10 weken is de volledige aanbouw gerealiseerd. De mensen van / via Alruco zijn vriendelijk, leveren prima werk en ruimen alles ook weer netjes op.
- Stramproy
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zochten een betrouwbare partner, die met ons meedacht in de realisatie van onze serre. Wij wilden graag een deel zelf uitvoeren, en Alruco heeft zich hiervoor zeer flexibel en mee denkend in opgesteld. Het resultaat is een fantastische serre, die in de puntjes netjes is afgewerkt.
- Leunen
215 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10
Alruco Serrebouw sfeer in het interieur