• Serrebouw in Eindhoven

SERREBOUW IN EINDHOVEN

Alruco maakt bij haar woninguitbreidingen, zoals serrebouw in Eindhoven gebruik van veel natuurlijk daglicht. Of u nu kiest voor een serre, tuinkamer of uitbouw, alles is maatwerk en helemaal afgestemd op uw wensen en de stijl van uw woning. Alle zorg wordt door ons uit handen genomen omdat wij bouwen volgens een totaalconcept. Bouwen van A tot Z met één aanspreekpunt.

Een prachtig eindresultaat

Wij regelen het graag voor u! Wij adviseren, ontwerpen, produceren en monteren. Inclusief bouwtechnische tekeningen en indien nodig regelen wij ook de vergunningaanvraag. U kunt met een gerust hart uitkijken naar het prachtige eindresultaat: een leven lang genieten van extra leefruimte.

Woninguitbreiding in Eindhoven

Voor de bouwkundige werkzaamheden die horen bij het realiseren van een luxe woninguitbreiding hebben wij eigen bouwvakkers in dienst. Wij maken geen gebruik van externe aannemers, zo houden wij alles in eigen hand. Daarom laat ruim 90% van onze klanten de totale bouw door Alruco verzorgen. Zo heeft u alles bij één bedrijf met één aanspreekpunt. Dat is nog eens zorgeloos bouwen!

serrebouw eindhoven

Waarom een serre van Alruco Serrebouw?

  • Wij zijn specialist in volledig geïsoleerde woninguitbreidingen
  • Wij verzorgen voor u alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden
  • Wij regelen, indien nodig, de omgevingsvergunning voor de verbouwing
  • Met een woonserre, tuinkamer of aanbouw realiseert u extra leefruimte én verhoogt u de woningwaarde
  • Met een daglicht woninguitbreiding geniet u alle dagen van het binnen & buiten-gevoel

FAMILIEBEDRIJF

Alruco is een familiebedrijf met ervaring in daglicht-woninguitbreidingen sinds 1976. We beschikken over een opgeruimde eigen productieruimte in Best waar alles voor u op maat wordt gemaakt door onze ervaren medewerkers. Geniet van elk seizoen met een duurzame serrebouw in Eindhoven!

INSPIRATIE

Of u nu een eengezinswoning heeft, een twee-onder-een-kap-woning, bungalow, landhuis f villa: voor elke type woning kunt u bij ons terecht. Onze woninguitbreidingen zijn maatwerk, afgestemd op uw wensen en uw woning. Bekijk het foto-album en laat u verrassen door de vele mogelijkheden! 

SERREPARK IN BEST

Alruco beschikt over een uniek serrepark in Best (nabij Eindhoven) waar u het gevoel van uw eigen serre aanbouw kunt ervaren: zeven verschillende serres, ieder met een eigen inrichting en sfeer. We hebben ruime openingstijden waarin u een afspraak kunt maken. De koffie staat voor u klaar!

Alruco Serrebouw sfeer in het interieur

Perfecte service en kwaliteit

Wij zijn uitermate tevreden over de geweldige service en het perfecte eindresultaat wat Alruco heeft opgeleverd. Ook alle onderaannemers die langskwamen leverden allemaal dezelfde kwaliteit. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.

Serre in Bergeijk compleet inclusief bouwkundige werkzaamheden door Alruco gerealiseerd

Eerste ervaring, meteen de beste!

Wij hebben geen ervaringen uit het verleden met verbouwingen en gingen het avontuur aan. Het fijne was dat men van Alruco niet alleen heel (technisch) kundig is, maar ook zeer goed georganiseerd is in de takenverdeling, afspraken maken en vooral de communicatie. En daar onderscheiden ze zich heel erg in. Topbedrijf.

Ga voor meer ervaringen naar: reacties van klanten.

NEEM ALVAST EEN KIJKJE

Onderin vind u een kleine impressie van onze serrebouw in Eindhoven.