BELEEF HET MEE!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Ons serrepark is zelfs een beleving. We beschikken over een uniek serrepark met zeven verschillende serres, ieder met een eigen inrichting en sfeer. Er bestaat immers maar één manier om het effect van een eigen serre echt te ervaren en dat is zien, voelen en beleven. Hier kunt u volop ideeën opdoen voor uw eigen droom aanbouw.

Eerste kostenindicatie bij vrijblijvend bezoek aan serrepark

Onze adviseurs geven u deskundig advies en bespreken geheel vrijblijvend uw wensen. Als u een tekening en eventueel een foto van uw huis meeneemt kunnen we samen een gepast ontwerp maken voor uw serre. Bovendien kunnen wij dan alvast een eerste kostenindicatie geven. Wij nodigen u hierbij graag uit om eens een bezoekje te brengen aan ons serrepark in Best. Laat u inspireren onder het genot van een kop koffie!

Er is zelfs een kinderhoekje

U BENT WELKOM!

Kom langs op de kapelweg 18 in Best en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. 

OPENINGSTIJDEN

Vanwege corona werken wij momenteel uitsluitend op afspraak. We hebben ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag. U bent van harte welkom.

Let op: aangepaste openingstijden ivm corona maatregelen
Productie en kantoor zijn geopend: wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar.

Vanaf woensdag 3 maart is het weer mogelijk onze showroom te bezoeken, enkel op afspraak. Uiteraard in een veilige omgeving: met voldoende afstand, desinfectie, een plexiglas corona-scherm en een maximum aantal personen in ons serrepark. Neemt u uw mondkapje mee?

Afspraak via TEAMS: ivm de maatregelen is het tijdelijk mogelijk de eerste kennismaking met Alruco via TEAMS te laten lopen. Zo hebben we toch ‘live’ contact en kunnen we u bepaalde elementen in de showroom laten zien en uw vragen beantwoorden. In het afspraken-formulier vind u deze extra optie: ‘afspraak via TEAMS’