EEN MODERNE SERRE MET VEEL MOGELIJKHEDEN

  • Een moderne serre met veel mogelijkheden | Alruco Serrebouw

Een moderne serre met veel mogelijkheden

Je huis is je thuis. Een plek om elke dag weer terug te komen, waar je kunt ontspannen na een dag hard werken of waarin je samen met je gezin of je partner geniet van een vrije dag. Heb jij genoeg ruimte in huis om de dingen te doen die je graag doet? Of verlang je stiekem naar extra meters in huis? Meer woon-en leefruimte? Heb je wel eens gedacht aan het bouwen van een moderne serre met veel mogelijkheden? Je kan hierbij denken aan een grote of kleine serre, een vergroting van de woonkamer, een uitgebouwde luxe woonkeuken of als extra kamer. De juiste moderne serre is een passend verlengstuk aan jouw huis.

Onze klant wilde graag een extra leefruimte aan huis. Een ruimte die af te sluiten is met een deur en geschikt is voor multifunctioneel gebruik. In de zomer kan de serre gebruikt worden als verlengstuk van de tuin: midden in het groen, veel planten binnen & buiten en de schuifpuien open voor het ultieme buitengevoel. De ruimte kan ook ingericht worden als eetkamer met een grote tafel en fijne stoelen om samen te eten, te kletsen en spelletjes te doen. En wat denk je van een speelkamer voor jongere kinderen of een heuse game-room voor oudere kinderen. En als op een gegeven moment de kinderen niet meer thuis wonen is de ruimte makkelijk aan te passen en kun je er voor kiezen om van de serre echt een plekje voor jezelf te maken.

Technische details
Kleur: Alruco structuur crème
Afmetingen: 6 bij 4 meter

De glazen elementen zijn HR++ isolatieglas met veiligheidsglas

Bouwkundige werkzaamheden: o.a. uitgraafwerk, compleet vloerplan waaronder fundering en werkvloer, metselwerk, stukadoorswerk, tegelwerk, elektra en radiator

MEER WETEN?

Voor meer serre voorbeelden bekijk ons foto-album en kom vrijblijvend langs in ons serrepark om real-life de verschillende mogelijkheden te bekijken, te voelen en vooral te beleven.