WAAROM JIJ OOK EEN TUINKAMER WIL HEBBEN

  • Tuinkamer in Hooge Mierde compleet inclusief bouwkundige werkzaamheden door Alruco gerealiseerd.

Waarom jij ook een tuinkamer wil hebben

Naast woonserres en uitbouwen bouwt Alruco ook veel tuinkamers. Een tuinkamer bij Alruco is een uitbreiding van de woning waarbij een plat dak is gecombineerd met een serredak. Bij onderstaande tuinkamer is gekozen voor een tuinkamer als extra leefruimte, dus als extra woonkamer. In dit geval een woonkamer zonder televisie maar een kamer om te genieten van goed boek, de krant, van goed gezelschap en uitzicht op de tuin. Met een tuinkamer ben je niet langer afhankelijk van het wisselvallige Hollandse klimaat: het binnen-buiten gevoel is optimaal elk seizoen beleef je ten volle!

Een tuinkamer van Alruco Serrebouw wordt volledig naar wens samengesteld en op maat gemaakt. Wij werken volgens een totaalconcept: vanuit een expert-advies naar een ontwerp op maat en vervolgens het produceren en monteren van de tuinkamer, inclusief alle bouwkundige werkzaamheden.

Technische details
Kleur: Alruco structuur groen en Alruco structuur crème
Afmetingen: circa 6 bij 4,5 meter

De glazen elementen zijn HR++ isolatieglas met veiligheidsglas

Bouwkundige werkzaamheden: o.a. uitgraafwerk, compleet vloerplan waaronder fundering en werkvloer, metselwerk, platdakconstructie, mastiekdak, stukadoorswerk, afsmeervloer, elektra en vloerverwarming

MEER WETEN?

Voor meer serre voorbeelden bekijk ons foto-album en kom vrijblijvend langs in ons serrepark om real-life de verschillende mogelijkheden te bekijken, te voelen en vooral te beleven.