OOK IN DE WINTER GENIETEN VAN HET BUITENLEVEN

  • Ook in de winter genieten van het buitenleven

Genieten van het buitenleven in alle seizoenen

In de zomer zetten we de schuifpui open en genieten we van het buitenleven. Spelende kinderen, vogels die fluiten en de prachtige wolken die langzaam voorbij zweven. In de herfst geniet je van de mooie warme kleuren aan de bomen en de prachtige zonsondergangen. In de lente genieten we vooral van elke zonnestraal, hoe klein ook. We zoeken de beste plek en genieten van de eerste warmte. In de winter is het koud maar zit je heerlijk behaaglijk warm binnen. Het is vroeg donker dus genieten we van de mooie lampen in de tuin en de sterren boven het glazen serredak. In een serre geniet je elk seizoen, dag in en dag uit. Kom eens langs in ons serrepark en laat je verrassen door alle mogelijkheden!

Technische details

Kleur: Alruco structuur antraciet
Afmetingen: 5,5 bij 3 meter

Bouwkundige werkzaamheden: o.a. uitgraafwerk, compleet vloerplan waaronder fundering en werkvloer, mastiekdak en metselwerk.

MEER WETEN?

Voor meer serre voorbeelden bekijk ons foto-album en kom vrijblijvend langs in ons serrepark om real-life de verschillende mogelijkheden te bekijken, te voelen en vooral te beleven.