GENIETEN IN EEN LANDELIJKE TUINKAMER TE BLADEL

  • Genieten in een landelijke tuinkamer

Genieten in een landelijke tuinkamer

Ben je de gelukkige bezitter van een landelijke woning en ben je op zoek naar een mooi verlengstuk van de woonkamer of juist een extra buitenruimte? Dan ben je bij Alruco Serrebouw aan het juiste adres. Een landelijke serre aanbouw is een prachtige toevoeging aan je woonhuis. In alle rust en zonder afleiding vanuit huis werken of juist ontspannen na een dag werken op kantoor. Een heerlijke buitenruimte, de perfecte verbinding tussen binnen en buiten. Geniet van lange avonden bij de gashaard met je tuin als uitzicht.

Landelijke tuinkamer, een geweldig verlengstuk van je (t)huis

Onderstaande landelijke tuinkamer is een prachtige aanvulling op zowel het huis als de tuin. Met deze extra ruimte is het nog fijner om lekker thuis te zijn. Kruip lekker met je tablet op de bank en geniet van je mooi verlichte tuin.

Een landelijke aanbouw van Alruco Serrebouw is volledig geïsoleerd en van alle gemakken voorzien. Op zoek naar een unieke oplossing? Al onze aanbouwen zijn maatwerk, echte blikvangers met de mooiste details en voorzien van de laatste technieken.

Laat jij je droom uitkomen? Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In ons unieke serrepark in Best, onder het genot van een kop koffie, ontdekken we samen de oplossing die bij je past. Tot snel!

Onderstaande landelijke tuinkamer is een aanwinst voor deze toch al prachtige woning. Met deze extra ruimte is het nog fijner om lekker thuis te zijn. Kruip lekker met je tablet op de bank en geniet van je mooi verlichte tuin.

Technische details
Kleur: Alruco structuur antraciet
Afmetingen: 7 bij 3,5 meter

MEER WETEN?

Voor meer serre voorbeelden bekijk ons foto-album en kom vrijblijvend langs in ons serrepark om real-life de verschillende mogelijkheden te bekijken, te voelen en vooral te beleven.