ONZE KLANTEN VERTELLEN

  • Serre in Eindhoven compleet inclusief bouwkundige werkzaamheden door Alruco gerealiseerd

Onze klanten delen hun ervaringen met u. Zij schakelden Alruco Serrebouw in voor een woninguitbreiding. Bij Alruco streven we naar 100% tevreden klanten en wie kan u daar nu beter over vertellen dan onze klanten zelf? Eerlijke en echte ervaringen! U wilt toch graag vooraf weten met welk bedrijf u in zee gaat.

Voor ons is het telkens een cadeautje om een review te lezen, de lovende woorden zijn geweldig. Er komen dingen aan bod als: klantgerichtheid, vakmanschap en een goede communicatie. Dat is iets waar we trots op zijn.

Ook horen we dat mensen dag in, dag uit genieten van hun serre aanbouw: daar doen we het voor! Uiteraard kan en mag er ook kritiek gegeven worden, wij staan altijd open voor verbeteringen!

Enkele ervaringen:

Henk uit Oirschot:
Dit is wat een klant verlangd als hij een serre of uitbouw aan zijn woning realiseert. Perfect!”

Gé uit Nistelrode:
Niets dan alleen goeds. Nazorg en garantie moet nog blijken, maar vol vertrouwen. Goede ontvangst tijdens de bezoek, offerte stadium. Goede voorlichting. Fijn, keurig en vakkundig personeel. Wij zijn er blij mee.”

John uit Helmond:
“Goed en eerlijk advies tijdens het kopen van de woonserre.”

Rudy uit Veldhoven:
“Het voelde vanaf het begin meteen goed aan en dat is tijdens de bouw niet minder geworden. De tuinkamer is nu af en we zijn bijzonder tevreden over het eindresultaat.”

Meer ervaringen lezen? Zie Klanten vertellen over Alruco Serrebouw