UITBOUW MET LICHTSTRAAT

  • Uitbouw met lichtstraat

Bij een aanbouw met een plat dak heb je kans dat je woonkamer donker en somber wordt. Met een lichtstraat in de uitbouw heb je dat probleem opgelost en creëer je een oase van licht in je woning.

Van daglicht krijgen we energie! Daglicht draagt bij aan onze algehele gezondheid. Licht dat vanaf bovenaf binnen valt in je woning is effectiever dan licht vanuit de zijkant (zoals een raam) omdat een lichtstraat een hogere lichtopbrengst geeft. Meer daglicht in je woning geeft een vrij en ruimtelijk gevoel.

Wat is een lichtstraat?

Een lichtstraat is een ‘straat van glas’ welke op het dak van bijvoorbeeld een overkapping of aanbouw kan worden geplaatst. Er komt een enorme hoeveelheid natuurlijk daglicht in de woning. Dit zorgt voor een comfortabel en gezond klimaat om in te wonen en (thuis) te werken. De ruimte lijkt er tevens veel groter door. Er zijn diverse mogelijkheden bij een lichtstraat zoals een zadeldak lichtstraat of een lichtstraat zoals op onderstaande foto’s.

Voordelen van een aanbouw met een lichtstraat door Alruco Serrebouw

– Brengt sfeer en daglicht in de ruimte
– Onderhoudsvriendelijk door het gebruik van aluminium
– Dagelijks extra wooncomfort door meer daglicht
– Lichtstraat op maat gemaakt
– Een prachtige afwerking
– Voorzien van veiligheidsglas
– Optimale isolatie
– Inbraakwerend
– Het totale bouwproces wordt door ons verzorgd
– Maatwerk, elk ontwerp is uniek
– Lange levensduur en 10 jaar garantie

Graag denken wij met je mee vanaf het eerste idee tot en met de oplevering. Wij geven een gedegen advies en nemen alles voor je uit handen. Alruco verkoopt geen ‘losse’ lichtstraten. Wij verwerken de lichtstraten in onze serre aanbouwen.

Technische details van onderstaande serre

Kleur: Alruco structuur antraciet
Afmetingen: 5 bij 3 meter 

Bouwkundige werkzaamheden: o.a. uitgraafwerk, compleet vloerplan waaronder fundering en werkvloer, mastiekdak, metselwerk, tegelwerk, elektra en vloerverwarming.

MEER WETEN?

Voor meer serre voorbeelden bekijk ons foto-album en kom vrijblijvend langs in ons serrepark om real-life de verschillende mogelijkheden te bekijken, te voelen en vooral te beleven.