• Serrebouw in Brabant

SERREBOUW IN BRABANT

Alruco is de specialist in serrebouw woninguitbreidingen in Brabant waarbij gebruik wordt gemaakt van veel natuurlijk daglicht. Of u nu kiest voor een serre, tuinkamer of uitbouw, alles is maatwerk en speciaal afgestemd op uw wensen en de stijl van uw woning. Een woninguitbreiding via Alruco betekent bouwen via een totaalconcept, waardoor u alle zorg uit handen wordt genomen.

BOUWEN VAN VAN A TOT Z

Bouwen zonder zorgen en met een gerust hart uitkijken naar het prachtige eindresultaat. Wij regelen het graag voor u! Wij bieden u een totaalconcept: wij adviseren, ontwerpen, produceren en monteren. We verzorgen de bouwtechnische tekeningen en regelen indien nodig de vergunningaanvraag.

Woninguitbreiding in Brabant

Bij het realiseren van een woninguitbreiding komen diverse bouwkundige werkzaamheden kijken. Alruco heeft eigen bouwvakkers in dienst. Alles in eigen hand, wij maken geen gebruik van externe aannemers. Ruim 90% van onze klanten laten de totale bouw door Alruco verzorgen. Zo heeft u alles bij één bedrijf met één aanspreekpunt. Dat is nog eens zorgeloos bouwen!

Werkgebied

Alruco Serrebouw is met name actief in een bepaalde straal rondom Best. Vul ons contactformulier of afspraakformulier in voor meer informatie. Mocht u niet in ons werkgebied vallen dan laten wij u dat per e-mail weten. Klanten die buiten ons werkgebied wonen kunnen wij in contact brengen met een serrebouw bedrijf waar wij prettig mee samenwerken. Zij maken serres in met name Midden en Noord Nederland.

serrebouw in brabant alruco serrebouw

Waarom een serre van Alruco Serrebouw?

  • Wij zijn specialist in volledig geïsoleerde woninguitbreidingen
  • Wij verzorgen voor u alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden
  • Wij regelen, indien nodig, de omgevingsvergunning voor de verbouwing
  • Met een woonserre, tuinkamer of aanbouw realiseert u extra leefruimte én verhoogt u de woningwaarde
  • Met een daglicht woninguitbreiding geniet u alle dagen van het binnen & buiten-gevoel

U BENT WELKOM

Alruco is een familiebedrijf met ervaring in daglicht-woninguitbreidingen sinds 1976. In de eigen productieruimte in Best (nabij Eindhoven) wordt alles op maat gemaakt door onze vakkundige medewerkers. Een serre aanbouw maakt uw huis ruimer, lichter en gezelliger: dat is genieten van elk seizoen!

FOTOALBUM

Alruco staat gelijk aan maatwerk, dus of u nu een eengezinswoning heeft, een twee-onder-een-kap, bungalow, landhuis of villa: voor elke type woning kunt u bij ons terecht. Bekijk onze foto’s laat u verrassen door een mooie lichtinval of andere speelse effecten bij een diversiteit aan woninguitbreidingen. 

SERREPARK IN BEST

Alruco beschikt over een uniek serrepark waar u het gevoel van uw eigen serre aanbouw kan beleven. Kom langs op de Kapelweg 18 in Best en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. We hebben ruime openingstijden waarin u een afspraak kunt maken. De koffie staat voor u klaar!

Alruco Serrebouw sfeer in het interieur

Alruco levert goed werk en is betrouwbaar

We hebben de samenwerking met Alruco als bijzonder prettig ervaren. De medewerkers leveren hun werk accuraat af. Het is duidelijk een geolied team, dat precies weet wat ze aan elkaar hebben. We zijn dan ook bijzonder goed te spreken over het eindresultaat.

Een nieuwe serre aanbouw in ons inspirerende serrepark

Precies wat wij wilden!

Wij hadden een globaal idee wat wij wilden. Het team van Alruco dacht perfect mee en had goede ideeën. Uitvoering helemaal goed! Aanlevering van de technische specs, de bouw in twee dagen, goede afwerking en oplevering echt helemaal goed!

Ga voor meer ervaringen naar: reacties van klanten.

NEEM ALVAST EEN KIJKJE

Onderin vind u een kleine impressie van onze woninguitbreidingen in Brabant.