MET EEN ALRUCO AANBOUW VIER JE VAKANTIE IN JE EIGEN TUIN

  • Met een Alruco aanbouw vier je vakantie in eigen tuin

Met een Alruco aanbouw vier je vakantie in je eigen tuin

Vakantie! Daar zijn we zeker aan toe! Niet alleen nu, in tijden van corona, maar eigenlijk altijd wel. Een weekendje naar België, een camping in Spanje of een rondreis door Amerika. We moeten nu met zijn allen een tandje terug zetten. We zijn meer thuis dan ooit! Hoe fijn is het dan als je eigen huis een heel erg fijn thuis is. Waar je het vakantiegevoel in je eigen tuin kan ervaren. Schijnt de zon? Zet de schuifpuien open, doe je zomerkleding aan en ga met je laptop heerlijk buiten werken. In de tuin van deze klant is dat een feestje. Door de verschillen in hoogte in de tuin, het gebruik van het vele groen en de diverse zitjes zit je op elke plek heerlijk. En is het te fris om buiten te zitten… dan zit je fijn binnen. Door het gebruik van het vele glas komt er veel daglicht naar binnen en waan je je toch buiten!

Technische details
Kleur: Alruco structuur antraciet
Afmetingen: 5,5 bij 3 meter

Bouwkundige werkzaamheden: o.a. uitgraafwerk, compleet vloerplan waaronder fundering en werkvloer, mastiekdak en metselwerk.

MEER WETEN?

Voor meer serre voorbeelden bekijk ons foto-album en kom vrijblijvend langs in ons serrepark om real-life de verschillende mogelijkheden te bekijken, te voelen en vooral te beleven.