ALRUCO STEUNT DE STICHTING CARLOSMOMENTJES

Met een Carlosmomentje kan iedereen op zijn eigen manier het verschil maken

Wat is een Carlosmomentje? Een gebaar dat voor jou klein voelt, maar voor de ander heel waardevol is. Dat is een Carlosmomentje; klein gebaar, groot geluk. Het begon ooit toen oprichter Jaap Bressers na een duikongeval in paniek wakker schrok op de intensive care. In plaats van allerlei technische handelingen uit te voeren legde de verpleger een hand op Jaap’s schouder en zei ‘It’s okay’. Het zal je niet verbazen dat deze verpleger Carlos heette.

Iedereen wil wel iets goeds doen, maar vaak weten we niet goed wat. Of we doen het al lang en staan er niet stil bij wat het voor een ander betekent. Met een Carlosmomentje kan iedereen op zijn eigen manier het verschil maken. Simpel en leuk. Doe ook mee!

Stichting Carlosmomentjes streeft ernaar om iedereen dit soort momentjes te laten ervaren. Dit doen ze onder andere door middel van gratis lespakketten voor scholen, waardoor kinderen de waarde van kleine gebaren leren. En door hun initiatief het Carlosmomentjeshuis, waar mensen die dat verdienen een fijn weekendje weg kunnen doorbrengen. Alles voor dat geluksmoment!

Meer weten over Stichting Carlosmomentjes? Lees verder op www.carlosmomentjes.nl